Funda Arar ve Kubat, Günay` da

Tarihler: 11 Kasım 2009 Çarşamba ~ 15 Kasım 2009 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Günay Restaurant

Adres: Büyükdere Cad. Beytem Plaza No : 20 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 33 33 / 0212 232 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2009 ~ Kas 15, 2009
Günay` da muhteşem bir gece yaşanacak

İstanbul`un tek gazino sahnesinde bu hafta Funda Arar ve Türk Halk Müziği`nin güçlü sesi Kubat var. İkili sevenleri için muhteşem bir repertuar hazırladı. İstanbullular unutulmayacak bir gece yaşayacak.

Dünyadan ve İstanbul`dan ünlü isimlerin sahneye çıktığı İstanbul`un elit mekanı Günay` da Funda Arar ve Türk Halk Müziği`nin usta ismi Kubat çıkıyor. Müzik dünyasının iki sevilen ismi Günay izleyicisi için özel bir repertuar hazırladı. Aynı zamanda sevenlerine bol sürprizler yapacaklarını söyleyen ikili, "Güzel keyifli bir akşam olacak" dedi.

Funda Arar, "Günay` da sahneye çıkmak çok büyük bir mutluluk ve keyifli. Burada olmak bir sanatçı olarak kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Bunu gelen konukların da hissettiğini düşünüyorum. Bu gece de buraya gelecek insanlar çok keyif alacaklar. Bütün dertlerini unutup buradan öyle çıkacaklar" diyerek duygularını dile getirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT