Funda Kurtuldu

Tarihler: 09 Temmuz 2009 Perşembe ~ 09 Temmuz 2009 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - www.hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2009 ~ Tem 9, 2009
Funda Kurtuldu
1982 İstanbul doğumlu olan Funda, İlkokul yıllarında müzik öğretmeninin yönlendirmesiyle müziğe ilgi duymaya başladı ve aldığı mandolin, klavye, piyano dersleriyle müzik yaşamını sürdürdü. Daha sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 3 yıl boyunca şan ve solfej eğitimi aldı.

Funda’nın, yepyeni şarkılarının yer aldığı “Yeniden” isimli albümü Haziran ayında müzik marketlerde yerini aldı. Albümdeki toplam 11 şarkıdan 5’inin müziği ve 10 tanesinin sözü Funda’ya ait.
İlk maxi single çalışmasındaki 4 şarkının da dahil olduğu toplam 11 şarkıdan oluşan “Yeniden” isimli albüm, içerdiği Flamenko, tango ezgileri, doğu ve batı enstrümanlarının birlikte kullanıldığı sentezler ve diğer hareketli parçalarla yaz aylarına coşku katacak.
www.hayalkahvesibeyoglu.com

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT