Garanti Caz Yeşili: Stacey Kent

Garanti Caz Yeşili: Stacey Kent

Tarihler: 21 Nisan 2016 Perşembe ~ 21 Nisan 2016 Perşembe 21 Nisan 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori Ön Satış 80.00 TLGenel Satış 95.00 TL2. KategoriÖn Satış 60.00 TLGenel Satış 70.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2016 ~ Nis 21, 2016
Fransız şanson geleneğiyle klasik Amerikan caz repertuarını kendi yorumuyla birleştirerek günümüzün en önemli caz şarkıcılarından biri olmayı başaran Stacey Kent, 21 Nisan'da Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak.

Bugüne kadar yayınladığı 10 stüdyo albümü ve kendisi gibi caz sanatçısı olan eşi Jim Tomlinson'la birlikte yayınladığı 3 albüm, Amerikalı şarkıcının görkemli kariyerinin kaba taslak bir özeti sayılabilir. Daha derinlere indiğinizde ise, Kent'in klasik caz notalarına modern algısı ve eşsiz yorumuyla taze bir bakış açısı kazandırdığını fark etmemek mümkün değil.1997 tarihli ilk albümü Close Your Eyes'ın ardından, her yeni albümle daha da oturan çizgisini dünyanın farklı coğrafyalarından aldığı ilhamla süsleyen Stacey Kent, romantizmin doruklarında yer eden sesinin başrolde olduğu hipnotize edici bir canlı performansa sahip.

Dinleyicilerini caz notaları arasında mükemmeliyeti arayan sesine odaklamak konusunda hayli başarılı olan Stacey Kent'i, 21 Nisan'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde izleme şansını yakalayacağınız konseri kaçırmayın.

Stacey Kent'in kariyerindeki önemli anların üstünden madde madde geçelim.

- Eşi Jim Tomlinson'la kaydettiği üç albümden biri olan 2006 tarihli The Lyric, BBC Jazz Awards'ta yılın albümü seçildi.
- BBC Radio 2 ve BBC Radio 3'de uzun soluklu caz programları sundu.
- Breakfast On The Morning Tram albümü, 2009 yılında En İyi Caz Vokal Albümü dalında Grammy'ye aday oldu.
- Sir Ian McKellen'ın da yer aldığı 1995 tarihli Richard III filminde oynadı. Stacey Kent, filmde Christopher Marlowe'un The Passionate Shepherd to His Love şiirini caz yorumuyla seslendirdi.
- Booker Prize ödüllü yazar Kazuo Ishiguro, 2007 tarihli Stacey Kent albümü Breakfast On The Morning Tram'deki şarkılardan dördünü yazdı. Bu şarkılardan The Ice Hotel, International Songwriting Competition'da birinci oldu.

Büyüleyici sesiyle Stacey Kent, 21 Nisan'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde!

* Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim. (Bu kampanya Amex kartlarını kapsamamaktadır.)

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT