Gaye Su Akyol & Bubituzak

Tarihler: 17 Haziran 2017 Cumartesi ~ 17 Haziran 2017 Cumartesi 17 Haziran 2017 12:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2017 ~ Haz 17, 2017
17 Haziran 'da Gaye Su Akyol ve Bubituzak ile Peyote Cennet Bahçesi’nde fantastik bir zaman yolculuğuna çıkıyoruz!

Gaye Su Akyol
Biraz nostaljik, biraz fantastik müzisyen Gaye Su Akyol, 2014 çıkışlı ilk albümü Develerle Yaşıyorum’da çizdiği rock ve alaturka uyumuyla dinleyiciye yeni bir boyutun kapılarını araladı. Kasım 2016 itibarıyla raflarda yerini alan ikinci stüdyo albümü Hologram İmparatorluğu ile ilk albümündeki başarısını devam ettirdi. Albüm, Türkiye’de Dunganga Records, dünyada Alman menşeili Glitterbeat Records etiketiyle yayımlandı ve albüm prodüktörlüğünü Akyol, Ali Güçlü Şimşek’le birlikte üstlendi. Alaturka müziğe birkaç tutam 60’lar sci-fi estetiği serpen; eskiyle yeniyi buluştururken tanıdık makamlarla tebessüm ettiren Gaye Su Akyol, müziğin farklı gezegenlerine hipnotik bir zaman yolculuğu sunuyor. Akyol’un müziği; enstrümanları da ahenk içerisinde, bir anason kokusunda buluşturuyor. Alaturka yaylılar; ud, keman ve trompet gibi enstrümanlarla adeta dans ediyor. Gaye Su Akyol’un “yeni müziği” ile sanat müziğinin busesi konarken yanağınıza, kendinizi saykodelik bir uzay boşluğunun içinde süzülürken bulabilirsiniz…

Bubituzak
2011’de İstanbul’da Ali Güçlü Şimşek, Görkem Karabudak ve Emrah Atay tarafından kurulan Bubituzak; daha ilk albümüyle dikkatleri üzerine toplayan gruplardan. 2014’te Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanan ilk albüm Uzay Yolları Taşlı’nın ardından 2015’te Bir Varmış Bir Yokmuş filminin müziklerini ve soundtrack albümünü yaparak filme, kendilerine has müzikal dokunuşlar kattılar. Bu yılın başında sanatçı inisiyatifli kendi şirketleri Dunganga Records’dan yayımladıkları ikinci albüm Boyutlar ile “algı kapılarını tutkuyla havalandırdılar”. Ocak 2017 çıkışlı albümde Rock’n’roll’un Anadolu coğrafyası ve sokak jargonuyla harmanlandığını; bir yandan da garage, surf, saykodelya, punk gibi türlerin izlerini hissetmek mümkün. Gulyabani, Turist Ömer, Indiana Jones, Schostakovich ve Ravel gibi farklı ilham kaynaklarıyla ortaya çıkan sinematografik dil de bu albümün dikkat çekici bir diğer özelliği.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Bubituzak saat 19:45'de, Gaye Su Akyol saat 21:00'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT