Ghetto Açılış Partisi `Future World Funk (UK)`

Tarihler: 17 Ekim 2008 Cuma ~ 17 Ekim 2008 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 28,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: A. Kalyoncuk Kulluk Caddesi No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2008 ~ Eki 17, 2008
GHETTO Açılış Partisi “Future World Funk (UK)”
17 Ekim Cuma 22:00

www.futureworldfunk.com
www.myspace.com/daveblackgrove
www.myspace.com/russjones1
GHETTO 2008-09 sezonunu 17 Ekim Cuma gecesi, müzikal vizyonunu yansıtan bir fusion projesiyle açıyor: Future World Funk. Dj Russ Jones`un çeşitli kültürlerin ritm ve melodilerini harmanlayacagi yenilikçi ve eğlenceli bu dans partisi akıllardan uzun süre çıkmayacak. Russ Jones`a bu gecede Güney Londra`nın ünlü klüplerinden Sambalanco`nun resident Dj`lerinden Dave Blackgrove eşlik edecek.

Londra`da gerçekleştirdikleri setler ve hazırladıkları Mix Cd`ler ile adlarını ülke sınırlarının ötesine taşıyan, listelerden inmeyen albümleri ile yer aldıkları festival ve partilerde kalabalık kitlelere unutulmaz anlar yaşatan Future World Funk; açılış partisinde bu defa da İstanbul`u sallamaya hazırlanıyor.
Future World Funk`ın herhangi bir türe bağlanmadan oluşturduğu müzikleri; Latin, Afrika, Arap, Balkan-Roman ve Hint ezgilerini, Gana Hip Hop, Latin Drum & Bass, South African House`tan, Moroccan Gnawa Dub, Nigerian Funk, UK Bhangra, Brazilian Mangue ve Digi dub`a kadar ulaşan geniş bir altyapı ve ritm anlayışı içinde birleşerek dans müziğinin sınırlarını zorluyor.

Katıldıkları önemli festivaller arasında Glastonbury, Womad, Montreux Caz Festivali, SFinks Festival (Belçika), Dance Valley & Lowlands (Hollanda), Festate Festival (İsviçre)`yi sayabileceğimiz ekip; Pekin, Moskova, San Salvador, Toronto, Oslo, Amsterdam, Paris, Roma, New York, Sao Paulo, ve Zurich`ten sonra İstanbul`da GHETTO`da.

Saat 22:00`de Açık Radyo`dan tanıdığımız Volkan Balkan`ın Funky Seti ile başlayacak parti, Future World Funk`ın zengin ve şaşırtıcı müzikleri ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT