God Is An Astronaut

Tarihler: 12 Kasım 2009 Perşembe ~ 12 Kasım 2009 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: Ayakta: 50,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2009 ~ Kas 12, 2009
Ambient Rock`ın En Önemli İsimlerinden GOD IS AN ASTRONAUT Türkiye`de!!!

İsimlerini ünlü yazar Erich Von Daniken`in "Tanrıların Arabaları" adlı kitabından alan İrlandalı grup GOD IS AN ASTRONAUT, ambient, electronic ve rock müziğin kusursuz harmanını yapmakta. Enstrümental şarkılarıyla dinleyicilerini astral yolculuğa çıkaran grup 12 Kasım gecesi uzay gemilerine Türk hayranlarını bindirmeyi planlıyor.
Bugüne dek The End Of The Beginnig (2002), All is Violent, All is Bright (2005), Far From Refuge (2007) isimli 3 albüm çıkaran grup 4. albümlerini 2009 başında kendi adlarıyla yayınladı. Özellikle son iki albümleri dünya müzik basınında yüksek puanlar aldı, bir çok dergide "En İyi Yeni Gruplar" listelerinde üst sıralarda yer aldılar.
Çok gizli bir hayran kitlesine sahip GOD IS AN ASTRONAUT, ikinci kez geleceği İstanbul`da, 12 Kasım gecesi Türk hayranlarına hem işitsel hem de görsel ziyafet sunacak!
Konserde açılış grubu olarak İstanbullu grup DÜŞ MACUNU sahne alacak. Düş Macunu 2008 yılının sonlarına doğru yeni bir yapılanma içerisine girdi. Basgitarda Mehmet Sinan Güvenç, elektrik gitarda Fırat Külçek, davulda Asaf Sarıca ve yine elektrik gitarda Sinan Güngören`den oluşan yeni kadrosuyla Düş Macunu, büyümenin ve bunun getirdiği yeniliklerin farkına vararak daha farklı müziklere doğru ilerlemeye karar verdi. Etrafında yavaşça yok olan Dünya`nın ve insanlığın içinde kendi mücadelesine girişen Düş Macunu, yaşayan ölülere karşı müziği kullanmakta eskisinden daha kararlı.
GOD IS AN ASTRONAUT Konseri biletleri sınırlı sayıda ve 20 Ekim`e kadar 45 TL`dir. 20 Ekim’den sonra 50 TL.

İndirimli bilet fiyatı 20 Ekim`e kadar geçerlidir. 20 Ekim`de bilet fiyatı yükselecektir.
Konser düzeni ayaktadır.
Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Etkinlik alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.
Konserde açılış grubu olarak DÜŞ MACUNU sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT