Gripin

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 07 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: Ayakta: 34,00 TL VIP: 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Balans Jolly Joker

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22, Taksim İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 7, 2010

Gripin, Jolly Joker Balans sahnesinde…

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından gripin, 3. stüdyo albümleri “M.S. 05 03 2010” yayınladıktan sonraki ilk büyük konseri ile Jolly Joker Balans sahnesinde.

Bir önceki albümden bu yana geçen 3 yıllık süre zarfında grup üyelerinden Birol Namoğlu, Murat Başdoğan ve İlker Baliç askerlik görevlerini yerine getirdi. Yeni albüm çalışmalarına Birol Namoğlu (solist), Arda İnceoğlu (bas gitar), Murat Başdoğan (gitar) ve İlker Baliç’ten (davul) oluşan 4 üyesiyle devam etti.

10 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü gripin’in önceki albümlerinde de imzası bulunan Haluk Kurosman üstlenirken, “M.S. 05 03 2010”daki 10 şarkının düzenlemeleri (Akşamlar, Beş, Gözyaşlarım Değil Onlar, Durma Yağmur Durma, Koca Çınar, Gidenin Dostu Olmaz, Müsait Bir Yer, Sal Sensizliği Üstüme, Sen Gidiyorsun, Yolcu Yolunda Gerek) gripin&Haluk Kurosman imzası taşıyor. Ayrıca bestesi ünlü Yunanlı müzisyen Antonis Bardis’e ait, albümün çıkış şarkısı olan “Durma Yağmur Durma”nın sözleri ise Birol Namoğlu’na aittir. Gripin albümlerinin olmazsa olmazı haline gelen cover şarkılar bu albümde de sürpriz bir şekilde yerini aldı. Nilüfer’in yorumu ile klasikleşen; sözleri Levent Yöntem’e, müziği Adnan Ergil’e ait olan “Yolcu Yolunda Gerek”, albümdeki diğer gripin şarkıları gibi düzenlenip yorumlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT