Grup Abdal

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi 19 Kasım 2016 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL 2. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016
Halk müziğine getirdikleri yeni yorum ve anlayışla önemli bir dinleyici kitlesine ulaşan Grup Abdal, 19 Kasım'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde müzikseverlerle buluşuyor.

“Abdal” yeni bir müzikal varoluş çabası ve arayışıdır.

"Grup Abdal yönünü geleneksel halk müziğine çevirmiş kendine has bir tını oluşturmak üzere müzikal yolculuğa başlamış bi topluluk. “Abdal”ı farklı kılan yanları yorum ve enstrumanları kullanış biçiminde ortaya çıkmaktadır. Türküleri icra etme temelini ise komalı perdenin gitara ve çarangoya eklenmesi oluşturmaktadır. (Bu sayede gitara ve çarangoya bağlamanın solo çalımlarında sahip olduğu özellikler katılabilmiştir.) Buna ek olarak santur, akordeon, kontrbas klasik kemençe, keman, klarnet, bağlama ve perküsyon çalışmalarına renk katan diğer enstrümanlardır. “Abdal”ın müzik serüveni ilk olarak sosyal medya aracılığıyla başlamıştır. Dinleyicileriyle internette buluşan grup, kültürel değerleri sahiplenirken, dinleyicilerinin beğeni ve görüşlerini de dikkate alarak, ilk albümlerini 2012 Ocak ayında müzik piyasasına sundular. Her ne kadar bu müzik grubu yeni bir oluşum olarak görülse de aslında uzun yıllar müziğe adanmış bir emeğin bütününü temsil etmektedir. 2013’ün Mart ayında ikinci albümleri "Ozanca'yı yayımlayan grup müzikal yaşamına devam etmektedir.

Grup Abdal’ın yapmaya çalıştığı, türküleri Batı'nın müzik yapısı içinde eritmek değil, Batı'ya ait müzikal değerlerden faydalanarak kendi türkülerimizin biçim ve kültürü dahilinde müziğimize farklı bir zemin oluşturmaktır."

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT