Gypsy Night

Tarihler: 19 Ekim 2013 Cumartesi ~ 19 Ekim 2013 Cumartesi 21:00

Yer: The Mekan

Ücret: 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2013 ~ Eki 19, 2013

The Mekan Sahnesinde farklı projelerde sahne alan, roman dans eğitmeni Gülay Sütçü, 19 Ekim Cumartesi günü JaZZ BaZZ grubu ile Gypsy Night'ta performans sergileyecek.

Gülay Sütçü ve JaZZ BaZZ'dan önce Flamenco Reina sahne alacak. 

Flamenco Reina:

Işıl ve Manuel Reina'nın birlikte kurduklari Flamenco Reina, izleyicisine sıcak, neşeli, dramatik, aynı zamanda tutkulu flamenko dansları sunuyor. Her biri flamenko sanatçısı olan 4 müzisyenden oluşan ekip, her gösterisinde farklı dinamiklerle flamenko sanatının sınırlarını aşıyor. Grup, İspanya'nın sıcak Endülüs rüzgarlarını Türkiye topraklarında hissettirerek flamenko sanatına başka bir boyut katıyor.

Işıl Reina & Manuel Reina

Dans eğitmeni, Etnik34 Creative Group kurucusu olan Işıl Reina, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema-TV eğitimini sürdürürken 1990 yılında Amerika'ya gitti ve burada flamenko ile tanıştı. İstanbul'a döndüğünde flamenko eğitimine devam etti. Manuel Reina ile evlenerek Sevilla'ya gitti ve 3 yıl boyunca birçok eğitmenden ders aldı. 

Çalışmalarına 6 yaşında José Galván Akademisi'nde başlayan ve Manolo Marin ile devam eden Manuel Reina, aynı zamanda, 5 yıl boyunca Profesor Antonio Castillo'dan klasik dans eğitimi aldı. Dansında olgunlaştığında, Sevilla Konservatuarı'nda Manolete, Antonio Canales ile koreografi kurgulama çalışmalarına başladı.

İlk profesyonel çalışmaları 9 yaşında başladı. 18 yaşında dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko dans grubu ile profesyonel dans hayatına başladı ve 'El Arena'da sahne aldı. Değişik gruplarla dünyayı dolaştı. New York, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı. Dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenko üstünde çalışırken aynı zamanda modern dansları tanıma fırsatı buldu ve koreografi eğitimini derinleştirdi.
Ballet Yoko Komatsubara ile koreografi yaptı. Japonya'da İspanya Milli Balesinden Luis Ortega ve Curro de Bormujos ile sahne aldı.

Yer aldığı flamenko yapıtlardan bazıları 'Tierra y Fuego', 'Carmen', 'Bernarda Alba'dır. Paco Mora gösterilerinde birinci dansçı olarak yer aldı ve tüm Güney Amerika'yı dolaştı. Almanya, İsveç ve Hollanda turnesine çıktı. Yoko Komatsubara ile Festival Union'a katıldı. Kurucusu ve koreografı olduğu 'Bato Tato-Flamenco Oriental Fusion' grubuyla festivallere ve uluslararası organizasyonlara katılıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT