Gypsy Sound System

Tarihler: 24 Aralık 2010 Cuma ~ 24 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 34,50 TL - Bilet fiyatına 1 içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2010 ~ Ara 24, 2010

Hindistan’dan Balkanlar’a kadar uzanan, Slav ezgileriyle İspanyol flamenkosuna dokunan bir müzikten daha eğlenceli bir şey hayal edebiliyor musunuz?

Çingenelerin dünyasını bizlere 2005’ten bu yana en lezzetli şekilde anlatan Gypsy Sound System, dans ritimlerini 24 Aralık’ta ROXY sahnesinde İstanbullular’ı coşturmak için birleştirecek! “Popüler sarhoş şarkıları” olarak gördükleri, dinleyenleri dans etmekten öte kanatlandıran müzikleriyle 2005’ten bu yana Gypsy Sound System’a hayat veren ikili DJ Olga ve DJ Schnaps’in içinde salındıkları melodileri saymakla bitmiyor. Elektro gypsy, raggea klezmer, spanish rumba, balkanic fire, oriental trip-hop, indian drum & bass soundları içinde coşkuyla gezinen ikili, Gypsy partilerinin literatürdeki tanımını değiştirmeye zorluyor!

Kapı gıcırtısıyla hareket edenlerdenseniz, Gypsy Sound System içinizdeki çingeneyi ortaya çıkartmak üzere ‘4 Aralık’ta ROXY’de sizi bekliyor olacak!

Kapı açılış: 22:00
Konser: 23:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT