Hey Gidi Günler Konseri 3

Hey Gidi Günler Konseri 3

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 18 Ağustos 2016 Perşembe 29 Temmuz 2016 21:00

Yer: Kınalıada Su Sporları Kulübü

Ücret: Numarasız - 82.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Ağu 18, 2016
"Hey Gidi Günler" 3. konseri ile 29 Temmuz'da Kınalıada Su Sporları Kulübü'nde gerçekleşecek.

"Pop müziğin altın çağı sayılan 70'li yıllarda hit olmuş şarkıları hala bir çoğumuz ezbere biliyoruz. Delisin, Malabadi Köprüsü, Olmaz Böyle Şey, Gençlik Başımda Duman,Sultan-ı Yegâh, İkimiz Bir Fidanız ve daha sayamadığımız onlarca hitleri gerçek sahiplerinden canlı canlı dinleyeceğimiz bu muhteşem konser 29 Temmuz Cuma akşamı Kınalıada Su Sporları Kulübü’nde; Ekrem Ataer'in sunumu ve POPSAV Orkestrası eşliğinde, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz, Sevda Karaca, Nur Yoldaş, Metin Ersoy, Tülay Özer ve Yeşim ile sizleri 70’li yıllara götürmeye hazırlanıyor. Yıldızların altında, nostaljik bir gece sizleri bekliyor, bu muhteşem geceyi kaçırmayın!

Geçtiğimiz nisan ayında Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde (LGOSM), POPSAV işbirliği ile ikincisi yapılan konserin, Kınalıada Su Sporları Kulübü’ndeki konseri de yine LGOSM ve POPSAV işbirliği ile gerçekleşecek.

Konserden elde edilecek gelirin bir bölümüyle adalardaki sokak hayvanları için mama ve veterinerlik desteği sağlanacaktır."

Konser bitiminde dönüş için motor saatleri:
23.30
00.20
00.35
02.25

- Numarasız oturma düzeni vardır.- 65 Yaş üstü indirimi sadece etkinlik gişesinde geçerlidir.- Konser bitiminde dönüş için motor saatleri: 23.30 / 00.20 / 00.35 / 02.25

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT