Hey Stockholm: The Concretes

Tarihler: 20 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2009 ~ May 20, 2009
"Hey Stockholm" The Concretes Stockholm
Hey Stockholm! etkinliğinin açılışını, İsveç`in zengin indie sahnesinin en sevilen gruplarından biri olan The Concretes yapıyor. 20 Mayıs akşamı Babylon`da Türkiye`deki ilk konserini vermeye hazırlanan The Concretes, 2003 yılında yayınladığı kendi ismini taşıyan albümüyle müziğini ülkesinin sınırlarından ötelere taşımaya başlamış, yüksek karakterli gitarlarını Victoria Bergsman`ın fevkalade melodik vokalleriyle birleştirerek farkını ortaya koymuştu. İsveç bağımsız müzik sahnesine ilgi duyanların kısa zamanda gönlünü fetheden grup, 2006 yılında yayınlanan "In Colour" albümünün ardından çeşitli kadro değişikliklerinden geçti. Bergsman`ın gruptan ayrılarak solo olarak yola devam etme kararını alması başta bir şok etkisi yarattıysa da, Lisa Melberg`in vokalleri devralmasıyla gelen "Hey Trouble"ın başarısı bu gibi çekinceleri kısa süre içinde yersiz kıldı. Bağımsız İsveç sahnesinin, hayattaki hüzünleri umut dolu melodiler eşliğinde tiye alan müziklerinin en etkileyici örneklerinden birini teşkil eden The Concretes`in yedi kişilik ekibiyle gerçekleştireceği performans, 20 Mayıs Çarşamba akşamı Babylon`da Bant Sunar: Hey Stockholm! etkinliği kapsamında izlenebiliyor. Gecenin DJ`liğini ise İsveç`in köklü gruplarından Doctor Kosmos`un üyesi ve aynı zamanda da tanınmış bir gazeteci ve yazar olan Martin Aagard üstleniyor.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT