İlhan Ersahin's İstanbul Sessions feat. Arto Tuncboyacıyan

Tarihler: 12 Aralık 2012 Çarşamba ~ 12 Aralık 2012 Çarşamba 22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Tam 39.50 TL Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve garajistanbul gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2012 ~ Ara 12, 2012

“Radiohead caz yapsa böyle tınlardı” diyen dünyaca ünlü Fransız trompetçi Erik Truffaz pek da haksız sayılmaz...

Ilhan Ersahin’in "Free-from caz rif"lerini, Türkiye’nin en yetenekli basçılarından Alp Ersönmez’in "groovy sound"u, Turgut Alp Bekoğlu’nun güçlü davulları ve Izzet Kızıl’in kıvrak perküsyonları tamamlıyor.

12 Aralık gecesi ilk kez sahne alacakları garajistanbul'da Istanbul Sessions'ın konuğu, Grammy ödüllü perküsyon ustası Arto Tunçboyacıyan olacak...

Ilhan Erşahin New York’ta 10 yıl önce kurduğu kulübü Nublu ve Nublu Records ile yoluna devam ederken, tüm dünyada büyük beğeni toplayan Ilhan Ersahin's Istanbul Sessions projesi de ikinci stüdyo albümleri Night Rider ile geri döndü.

Ilhan Erşahin "Amacımız yaşantımızı müziğimize yansıtmak ve bu albüm bizim gözümüzden İstanbul gece hayatının bir aynası” diyor.

Grubun "Ilhan Ersahin’s Istanbul Sessions feat. Erik Truffaz" adıyla2010‘da çıkan, Avrupa’da listelere giren ilk albümlerini takiben, ikinci albümleri “Night Rider” aynı sound'u daha da mükemmelleştirerek birkez daha doğulu ve batılı sesleri yeni ve kalıcı izler bırakacak şekilde buluşturuyor.

"Night Rider", İsveç’te doğan ve 20 yıldır New York’ta yaşayan, sürekli turnelerde dünyayı dolaşan Ilhan Erşahin’in Istanbul ile olan ilişkisini en taze şekliye yansıtıyor. Aralarında Bimhuis (Amsterdam), Quasimodo (Berlin), Babylon (Istanbul), A38 (Budapeşte), Dock des Suds (Marseille), Fashing (Stockholm), SESC Pompeia (Sao Paolo) gibi prestijli kulüp/konser salonları ile MITO (Torino), Akbank Jazz (Istanbul), Banlieues Bleues (Paris), Enjoy Jazz (Mannheim), Skopje Jazz (Üsküp), London Jazz (Londra) gibi önemli caz festivalleri ve Summerstage (New York), Rock N Coke (Istanbul), Efes PilsenOne Love (Istanbul) gibi caz estetiğinin dışındaki önemli festivallerinde de sahne aldı

- Kapı açılış saati 21.00'dır.
- Konser başlangıç saati 22:00'dır.

- Kapı açılış saati 21.00'dır.
- Konser başlangıç saati 22:00'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT