İlker Eser

İlker Eser

Tarihler: 29 Şubat 2016 Pazartesi ~ 29 Şubat 2016 Pazartesi 29 Şubat 2016 21:00

Yer: Ortaköy Afife Jale Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 44.00 TL 2. Kategori - 33.00 TL 3. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Dereboyu Cad. Dere Çıkmazı Sok. No: 1 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 260 02 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2016 ~ Şub 29, 2016
Anadolu ezgilerinden dünya müziklerine uzanan repertuvarı ve kendine has duygulu yorumu ile İlker Eser, 29 Şubat'ta Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşuyor.

Keman çalmaya mezun olduğu Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde başlayan İlker Eser, üniversite korosu ile birlikte çeşitli konserlerde yer aldı.  

Amerika'da yapmış olduğu doktorluk hizmeti sırasında ülkemizi temsilen çeşitli konserlerde keman ve vokal olarak görev aldı. İstanbul'a yerleştikten sonra Bakırköy Musiki Konservatuarı Vakfı'nda çalışmalarını sürdürdü. Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey ve birçok önemli konser salonunda konser verdi, radyo ve televizyon programlarına katıldı. 

Mayıs 2012'de çıkardığı çoğunluğu kendi bestelerinden oluşan "Sonsuzlarda" albümümün iki sözlü eserinden biri olan ve söz ve müziği kendisine ait olan “Usandım” adlı parçasına klip çekti ve TV kanallarında izleyicilerle buluştu.  

Şubat 2015'de Sonsuzlarda II albümünü çıkaran İlker Eser, kendine ait bir eserin de bulunduğu sevilen Türk ve dünya ezgilerini Özkan Turgay'ın piyanosu eşliğinde seslendirdi. 

Kemandan çıkardığı o büyülü sesler ve dinleyicilerin "keman adeta konuşuyor, bir şeyler anlatıyor" ifadeleri İlker Eser'in, ünlü İran'lı keman virtüözü Farid Farjad'e benzetilmesine ve hatta Türkiye'nin Farid Farjad'ı olarak adlandırılmasına neden olmuştur. Kardeşliğin tüm dünyayı sarması ve sonsuzluğa yayılması amacıyla hazırladığı "Sonsuzlarda I ve II " albümü sonrası; türkü, pop, klasik Türk müziği, film müziği ve sevilen dünya müziklerinden oluşan konserleri ile izleyenleri ile buluşan İlker Eser'e, usta müzisyen V. Özkan Turgay piyano ile, Ufuk Akman kontrbas ile ve Zafer Oğuz perküsyon ile eşlik ediyor.

- 6 yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT