Indigo Presents S.O.A.P Sanayi 2010 - Junction Sm & Barış K.

Tarihler: 23 Ocak 2009 Cuma ~ 23 Ocak 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 28,00 YTL - Öğrenci: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2009 ~ Oca 23, 2009
indigo presents S.O.A.P SANAYİ 2010
JUNCTION SM (Perlon/Kalkpet-CH)
(a.k.a DANDY JACK vs SONJA MOONEAR)
BARIŞ K.

Sonja Mooner ve Dandy Jack’in elektonik birleşiminden oluşan JUNKTION SM, 23 Ocak Cuma gecesi Indigo ve S.O.A.P işbirliğiyle düzenlenen SANAYİ 2010’un yeni yıldaki ilk partisi için Indigo’da.

JUNCTION SM, imza attığı DJ performanslarının yanında prodüksiyonlarından da oldukça iyi tanıdığımız Dandy Jack ile tatlı İsviçre amazonu Sonja Moonear’ın güçlerini birleştirmelerinden oluşan patlayıcı bir kombinasyon.

Dandy Jack’in doğaçlama canlı performansına Sonja Moonear’ın harika plaklarını bu performansın içine dahil etmesi ile ortaya çıkan sound, dinleyicilerden alınan etkileşimle gelişip şekilleniyor.

Martin a.k.a Dandy Jack, hemşehrisi ve yakın arkadaşı Ricardo Villalobos ile birlikte semi live projeleri “Ric y Martin” projesiyle Ada Project 1 ve (((godet))) performaslarından hatırlayacağımız kadar, Senor Coconut’un Kraftwerk parçalarının latin versiyonlarını yaptığı ilk albümünün unutulmaz kapağı ile akıllarımızda. Çok yönlü bir müzik adamı olarak lanse edebileceğimiz Martin a.k.a Dandy Jack, müziği profesyenelleştirmekten çok kitle ile paylaşma düşüncesinde olan bir DJ/prodüktör.

Dünya elektronik miüzik sahnesinin ilgi çekici performanslarından birini, performansın iki aktörünü ve yakıt olarak kullandıkları dans pistini dolduran kitle ile birlikteliklerini görmeniz için 23 Ocak gecesi Indigo’da bulunmanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT