İstanbul Gelişim Orkestrası

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: Bar: 45,00 TL , Masa: 60,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Cad. No: 48 Ortaköy, Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 10, 2010

NECO : VOKAL
MERT EKREN : VOKAL
MELTEM ÖZCAN : VOKAL
UĞUR BAŞAR : BAS
GARO MAFYAN : KEYBOARDS
ATTİLA ÖZDEMİROĞLU : TROMBON, FLÜT, KEMAN
ONUR NAR : PERKÜSYON
ERHAN SEÇKİN : DAVUL
KORHAN EROL

1969 yılında Selçuk Başar, Attila Özdemiroğlu, Uğur Başar, Neco, Asım Ekren ve Garo Mafyan tarafından kurulmuştur. 23 kişilik kadrosuyla ilk konserini Şan tiyatrosunda veren Gelişim aynı dönemde Egemen Bostancı ve Bülent Evci’nin işlettiği Lalezar gece klübünde 23 kişilik kadrosuyla sahne almıştır. 1970 yılından itibaren çekirdek kadrosuyla yoluna devam eden İstanbul Gelişim çeşitli klüplerde sahne almaya devam etmiş ve aynı yıllarda popular olmuş onlarca şarkıcının albümlerinde icracı besteci ve aranjör olarak yer almıştır. 1980 yıllarının başında Türkiyede ilk multi channel recording studio’sunu açarak müzik sektörünün tam gündemine oturmuş ve 1998 yılına kadar binlerce prodüksiyona hayat verirken pop müziğinin gelişmesinde ve yönlendirilmesinde en büyük rolü oynamıştır.
Halen rahmetli Selçuk Başar’ın haricindeki kurucu kadrosuyla orkestraya dahil ettikleri 4 genç müzisyenle sahne performansı vermeye devam eden İstanbul Gelişim Orkestrası çeşitli klüplerde rutin performanslar vermekte, özel balolarda ve gecelerde sahne almaya devam etmektedir. Selçuk Başar besteleri Neco tarafından çeşitli yurtiçi ve yurtdışı yarışma ve festivallerde seslendirilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT