İstanbul Kid Massive ile Sallanacak!

Tarihler: 20 Kasım 2009 Cuma ~ 20 Kasım 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: 360istanbul

Adres: Mısır Apt.İstiklal Cad. No:163 Beyoğlu, İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2009 ~ Kas 20, 2009
Dünyaca ünlü DJ Kid Massive, 360 İstanbul’da muhteşem bir performansa imza atmak için hazırlanıyor. Danimarkalı yakışıklı DJ, 20 Kasım Cuma akşamı 360istanbul’da müzikseverler ile buluşuyor.

Danimarkalı DJ Kid Massive küçük yaşlarda başlayan müzik hayatı ile çok geçmeden dünyaca üne kavuşmayı başardı. House müziğin bütün türlerine ilgi duyan Kid Massive, ülkesindeki en iyi mekanların resident DJ`liğini yaptı. Yıllar boyunca ülkesindeki House müzik camiasının oluşmasına yardım ederken, yetenekleri Danimarka`daki müzik endüstrisi tarafından fark edildi. "Danish Deejay Awards" da 2005 yılında "Best Upfront Single" ödülünü alırken, "Best Producer" ödülüne de aday gösterildi. Bu başarılarıyla birlikte tüm dünyaya açıldı.

Uplifting House tarzıyla türün bütün seslerini yansıtan ve başarılı prodüksiyon becerisiyle birçok sözleşme imzalayan Kid Massive; Roger Sanchez, Fedde Le Grand, Steve Lawler, Axwell, Laidback Luke gibi dans müziği dünyasının önemli DJ ve prodüktörlerinin de desteğini aldı.

Kendini ve müzikal sınırlarını her zaman zorlaması, keşfedilmemiş yetenekleri önceden görmesi ve desteklemesi, onu "Audiodamage" isimli kendi plak şirketini kurmaya yöneltti. Desteklenen eserleri ve gittikçe genişleyen repertuarı, birçok farklı ülkedeki radyolarda ve gece kulüplerinde sürekli çalınmaya başlandı. Daha Deep ve daha Tech seslere olan yaklaşımı onu "Just Deep" isimli ikinci plak şirketini kurmaya itti.

Şu an Londra`da yaşayan Kid Massive`in prodüksiyonları gün geçtikçe daha etkili olurken, 2008 yılında piyasaya sürdüğü "Get Busy" isimli parçası onun birçok kişi tarafından fark edilmesini sağladı. "Get Busy" öyle popüler oldu ki birçok farklı plak şirketi tarafından 2009 yılında tekrar yayınlandı. Stealth Records, Toolroom, Soda, Avanti, Milk & Sugar, Subversive, Kosmo Records gibi birçok plak şirketinden eserlerini yayınlaması, onu 2008 yılının en çok talep edilen remiksçisi yaptı.

Popülaritesinden dolayı dünyanın her köşesinde çalan Kid Massive aynı zamanda ünlü İngiliz clubbing markası Kinky Malinki`nin resident DJ`liğini yapıyor. Ayrıca yaratıcılığıyla bilinen ünlü DJ ve Prodüktör Michael Gray ile kendi plak şirketi Audiodamage için dünyayı dolaşıyor.

Siz siz olun Kid Massive’in muhteşem performansını kaçırmayın! Şimdiden 360 İstanbul’da yerinizi ayırtın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT