James Blunt

Tarihler: 24 Haziran 2011 Cuma ~ 24 Haziran 2011 Cuma - Saat: 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Deluxe Lounge: 315,00 TL - Normal: 78,00 TL - Sahne Önü: 215,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Kadırgalar Cad. No:5, Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45 - www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2011 ~ Haz 24, 2011

24 Haziran İstanbul Küçüçkçiftlik Park25 Haziran İzmir Arena

“Goodbye My Lover”, “You’re Beautiful”, “High” ve “Stay The Night” gibi müthiş parçalarıyla kısa zamanda Dünya çapında bir superstar olan JAMES BLUNT iki dünya turnesi sonrasında yepyeni albümü “Some Kind of Trouble” ile ilk kez Türkiye’de…

24 Haziran Istanbul Küçükçiftlik Park - 25 Haziran İzmir Arena’da Türkiye’nin dört bir yanından onbinlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek bu büyük buluşma UNILIFE Organizasyon tarafından düzenleniyor.

“Kendimi bir roller-coaster’da gidiyor gibi hissediyorum” diyor James Blunt. İki albüm, iki dünya turnesi ve 18 milyonluk albüm satışı sonrasında dünyada pek az kişinin deneyimleyebileceği bir yolculuğa çıkan sanatçı yepyeni albümü “Some Kind Of Trouble” ile eve geri dönüyor. Albüm oldukça keyifli ve 80’lerin başında Batıya hakim olan iyimserliği, özgürlük heyecan ve saflığı yansıtıyor.

Blunt’in ilk albümü “Back To Bedlam”, “You’re Beautiful”,”High” ve “Goodbye my lover” gibi müthiş parçalarıyla sanatçıyı dünya çapında bir superstar haline getirdi.

2007’de çıkardığı ve “1973”,”Same Mistake”,”Carry you Home”gibi hit parçaların yer aldığı ikinci albümü “All The Lost Souls” dünya çapında 5 milyonu aşkın bir satış rakamı elde etti. James Blunt, iki Brit, iki World Music, iki MTV Video Müzik, bir MTV Avrupa Müzik ödülü ve 5 Grammy adaylığı olmak üzere sayısız ödülü de evine götürmeyi başardı.

Sanatçı ilk iki albümü biten bir kitap serisi olarak görüyor ve “Some Kind Of Trouble” ile yeni bir bölüme başlıyor. Tur otobüsüne atlayıp turne yollarına düşmeyi dört gözle bekleyen James Blunt 24 Haziran akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta ve 25 Haziran akşamı İzmir Arena’da tüm Türkiye’den bir araya gelecek hayranlarıyla buluşacak.

www.unilifeturkey.com
www.jamesbluntturkiyede.com

Sınırlı Sayıda İndirimli dönem biletleridir.
Sınırlı kapasiteye sahip Deluxe Lounge`da limıtsiz yerli - yabancı içki servisi ve soğuk-sıcak snack ikramları sunulacaktır.
Kapı Açılış Saati: 19:00
Etkinlik düzeni ayaktadır.

Sınırlı Sayıda İndırımlı Dönem Satışları Sona Erdiğinde Yeni Dönem Bilet Fiyatları:
ISTANBUL : Normal: 89 TL / Sahne Önü: 265 TL / Deluxe Lounge: 365 TL
IZMIR: Normal: 78 TL / Sahne Önü: 195 / Deluxe Lounge: 295 TL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT