Jazzanova Band Live Feat. Paul Randolf

Tarihler: 16 Kasım 2012 Cuma ~ 16 Kasım 2012 Cuma 22:00

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Bronx gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2012 ~ Kas 16, 2012

İstanbul Bronx’un müzik ve eğlence adına Kasım ayındaki en büyük sürpriz ismi her biri çok iyi birer müzisyen olmanın dışında aranjörlük, bestecilik, miks ve yapımcılık gibi alanlarda usta isimlerden oluşan ve yaklaşık 15 yıldır Berlin’in en eklektik topluluklarından biri olan Alman grup Jazzanova.

1995 yılında Alexander Barck, Claas Brieler, Jürgen V. Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering ve Axel Reinemer’in biraraya gelerek kurduğu Jazzanova, yaptığı sayısız prodüksiyon, remix ve canlı performansla 15 yıldır Nujazz, Acid Jazz, Chillout ve Jazz House gibi müzik türlerinin önde gelen icracıları haline geldi.

Masters At Work, Fat Freddy’s Drop ve 4Hero gibi günümüz alternatif müzik sahnesinin önemli isimleri dışında Lenny Kravitz, Common, Azymuth ve Calexico gibi ünlü ve farklı tarzlara sahip isimlere yaptıkları remix'lerle tanınan grup 2002’de ilk albümleri “In Between” ve 2008’de yayınladıkları “Of All The Things” adlı albümleriyle müzik otoriteleri ve hayranlarından tam not aldı.

Toplam dokuz kişiden oluşan ve bir süredir Sonar Kolektif etiketi ile yayınladıkları son albümleri “Funk House Studio Sesseions” ile konserler veren; Melt!, Heineken Opener, Flow, Capetown Jazz, Java Jazz ve 2012’de İstanbul’da gerçekleşen Chill-Out festivalinde performans sergileyen grup Amerika’dan konuk olarak gruba dahil olan olan R’n B, Funk vokalisti Paul Randolph ile unutamayacağınız bir gece için 16 Kasım Cuma akşamı İstanbul Bronx sahnesinde olacak.

- İndirimli ön satış
- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 22:00 Konser 22:00
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT