Jeremy Pelt Quintet

Tarihler: 19 Şubat 2009 Perşembe ~ 21 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: Salon: Tam: 50,00 YTL.

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk satış noktaları, Ticketturk çağrı merkezi (0212 478 0 600)

Adres: Çırağan Cad. Salhane Sok. No:10 Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 478 0 600

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2009 ~ Şub 21, 2009

Jeremy Pelt Quintet
Jeremy Pelt : Trompet & Flugelhorn
JD Allen : Tenor sax
Danny Grissett : Piano
Dwayne Burno : Bas
Darrell Green : Davul
“Jeremy Pelt Quintet” İstanbul Jazz Center’da
Modern cazın öncülerinden ve New York’un sevilen cazcılarından Jeremy Pelt, “Garanti Caz Yeşili” konserleri kapsamında, 19-20-21 Şubat 2009 tarihlerinde İstanbul Caz Center’da dinleyicilerle buluşacak. Günlük hayatta karşılaşılan aciliyet ve baskıyı, hiç durmaksızın çaldığı trompetiyle müziğe taşıyan Jeremy Pelt, Quintet’iyle dinleyicilere yüksek ritimli geceler yaşatacak. Grup, tenor saksofonda JD Allen, piyanoda Danny Grissett, basta Dwayne Burno ve davulda Darrell Green’den oluşuyor.

Jeremy Pelt, Berklee College of Music’te tamamladığı müzik eğitiminden sonra New York’a gelerek caz hayatına başladı. “Downbeat Magazine” ve “Jazz Journalist Association”dan aldığı oylarla, 5 yıl üst üste “Trompetin Yükselen Yıldızı” olarak tanımlandı. Pelt, Jimmy Heath, Frank Wess, Charli Persip, Ravi Coltrane gibi müzisyenlerle çalışma şansını elde etti.Mingus Big Band’in üyesi olarak başladığı müzik kariyeri, Wall Street Journal gibi gazetelerin beğeniyle söz ettiği ve tüm dünyada ilgiyle takip edilen bir cazcı olmasını sağladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT