Joyturk Karaoke Geceleri Hayko Cepkin ile Devam Ediyor

Tarihler: 30 Ocak 2011 Pazar ~ 30 Ocak 2011 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Mask Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2011 ~ Oca 30, 2011

JoyTurk’ün ayda bir Pazar günleri Mask Beyoğlu’nda düzenlediği “Karaoke Geceleri” Hayko Cepkin ile devam ediyor.

Joyturk Karaoke gecelerinin Ocak ayı konuğu farklı müziği ve yorumuyla Rock müziğinin şahsına münhasır ismi Hayko Cepkin olacak. Hayko Cepkin, 30 Ocak Pazar, saat 21:00 de başlayacak ‘JoyTurk Karaoke Gecesi’ne konuk sanatçı olarak katılacak.

Canlı orkestra eşliğinde performansların sergileneceği ve yarışacağı gecede, doludizgin eğlence konukları bekliyor. En iyi performansı sergileyen kişi ise gecenin konuk sanatçısı Hayko Cepkin ile düet yapma fırsatını yakalayacak.

Sahnede canlı performans sergilemek ve eğlenmek istiyorsanız sizleri Beyoğlu Mask’a davet ediyoruz. Masanızda duran şarkı menüsünden istediğiniz şarkıyı seçerek sahnede performansınızı sergileyebilirsiniz. Gecenin en iyi performansını gösteren kişi olursanız Hayko Cepkin ile birlikte şarkı söyleyerek gecenizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT