Joytürk`ün Karaoke Geceleri Devam Ediyor

Tarihler: 14 Mart 2010 Pazar ~ 14 Mart 2010 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Mask Beyoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2010 ~ Mar 14, 2010
JOYTÜRK’ün her ayın bir Pazar günü Mask Beyoğlu’nda düzenlediği “Karaoke Geceleri” Zerrin Özer ile devam ediyor.

14 Mart Pazar günü Mask Beyoğlu’nda gerçekleşecek JOYTÜRK Karaoke Gecesi’nin bu ayki konuğu Zerrin Özer olacak. JOYTÜRK Karaoke Gecesi, Zerrin Özer’i ağırlamanın yanı sıra bir ilke de ev sahipliği yapacak. “Her Devrin Devleri” ismini taşıyan albüm ilk kez bu gecede Zerrin Özer ve Salim Dündar tarafından tanıtılacak.

Türk pop müziğinin mihenk taşı olan efsane isimleri ile bugünün sanatçılarını bir araya getiren ve Salim Dündar ile Zerrin Özer gibi Alpay & Funda Arar, Asu Maralman & Gökhan Tepe, Atilla Atasoy & Yıldız Tilbe, Berkant & Işın Karaca, Gökben & Mustafa Sandal, Nur Yoldaş & Ege, Selçuk Ural & Yeşim Salkım, Tülay Özer & Kıraç, Yeşim & Mirkelam’ın düetlerinin yer aldığı albümün ilk klibi de Zerrin Özer ile Salim Dündar’ın bir arada seslendirdiği “Ayrıldık” şarkısına çekildi. Albüm tanıtımıyla birlikte klibin gösteriminin de yapılacağı gece, saat 21:00’de başlayacak.

Albüm tanıtımının hemen ardından başlayacak JOYTÜRK Karaoke Gecesi’nde siz de masanızda duran şarkı menüsünden istediğiniz şarkıyı seçerek, sahnede canlı orkestra eşliğinde performansınızı sergileyebilirsiniz. Üstelik en iyi performansı gerçekleştiren kişinin elde edeceği Zerrin Özer ile düet yapma fırsatını kazanabilir ve gecenizi daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT