Julio Iglesias

Tarihler: 22 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2009 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 112,00 TL - 170,00 TL - 220,00 TL - 270,00 TL - 320,00 TL - 370,00 TL - 520,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve www.bkmonline.net ve Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2009 ~ Tem 22, 2009
Julio Iglesias
Sattığı 250 milyondan fazla albüm ile Dünyanın en önemli yıldızlarından biri olarak anılan Julio Iglesias, çok özel ve farklı bir şov için bir kez daha İstanbul’ da. 22 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek konser, bugüne kadar yapılanlarından çok daha farklı bir konseptte olacak. Tüm detaylarının çok yakında açıklanacağı bu konser için ajandanızı şimdiden boşaltın.

Geçtiğimiz sene İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir’ de olmak üzere gerçekleşen 4 konserlik çok başarılı Türkiye turnesinin yanı sıra 2007 yılında da İstanbul Arena’ da biletleri çok önceden tükenen unutulmaz bir konser veren Julio Iglesias Türkiye’ nin Dünya’ da tanıtımına en çok katkı sağlayan yabancı sanatçıların şüphesiz ki en önde geleni.
Real Madrid genç futbol takımında kalecilik de yapan Julio Iglesias, Dünya çapındaki engellenemez başarı turuna devam ediyor. Her otuz saniyede bir dünyanın herhangi bir yerindeki radyolarda onun şarkıları çalıyor. Evrensel konserler veriyor, ve albümlerinin satışı başarı ile devam ediyor.

20 yaşına henüz girmişti, 22 Eylül 1963 sabaha karşı saat iki civarında arkadaşları Enrique Clemente Criado, Tito Arroyo ve Pedro Luis Iglesias ile birlikte Majadahonda`dan Madrit`e dönüyordu. O gece çok ciddi bir trafik kazası geçirdi ve yaklaşık bir buçuk yıl kısmen felçli kaldı. Yeniden yürüyebilmesi olası değildi. Julio ile ilgilenen hemşire Eladio Magdaleno ona bir gitar hediye etti. Julio zamanını saatlerce radyo dinleyip şiir yazarak geçiriyordu. Yatağa bağlı yaşıyordu ve spora olan özlemini hafifletmek için şarkı söylemeye başladı. Gitar çalmayı, şiirlerini müzikle süslemek için temel akorları öğrendi. Julio iyileştikten sonra eğitimine devam etti ve İngiltere`ye gitti. Önce Ramsgate daha sonra da Cambridge’de Bell`s Language School`de İngilizce öğrendi. Zaman zaman hafta sonları “Airport Pub” adlı bir pubda dönemin popüler şarkılarını söylüyordu – Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Beatles şarkıları ... – Gwendolyne Bollore ile de Cambridge`de tanıştı. En ünlü şarkılarından biri olan Gwendolyne`e ilham veren genç kız Julio`nun kız arkadaşı oldu.

İlk kez Benidorm Müzik Festivalinde sahneye çıktı. 17 Temmuz 1968 gecesi ünlü şarkısı La Vida Sigue Igual (Hayat Her Zamanki Gibi Devam Ediyor)`i seslendirerek yarışma birincisi oldu ve Columbia Plak Şirketiyle bir anlaşma imzaladı. Şubat 1969’da Brassow Golden Stag Festivaline (Romanya) katıldı. O yıl ilk Amerika turuna çıktı ve Viña Del Mar ( Şili ) festivalinde sahne aldı, ardından ilk filmini çekti: La Vida Sigue Igual.
Julio EUROVISION Şarkı Yarışması ve daha bir çok festivale katıldı: aynı zamanda Meksika`dan Arjantin`e, İspanya`dan Japonya`ya kadar dünya listelerinde sürekli bir numaradaydı.

Julio Iglesias 1983`de Paris`de Guinness Rekorlar Kitabı tarafından dünya tarihinde plakları yabancı dilde en çok satan sanatçılara verilen ilk ve tek ödül olan Elmas Plak ödülünü aldı. (Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Tagalog ve Japonca). 1985`de Hollywood Ünlüler Kaldırımını yıldızla süsleyen bir kaç Latin asıllı sanatçıdan biri olma ünvanını aldı.
Julio İglesias dünyanın en popüler ses sanatçısıdır. 250 milyondan fazla albüm sattı. Başarılı müzik kariyeri boyunca 2600`den fazla platin ve altın plak sahibi oldu, müzik tarihinde başka hiç bir şarkıcı bu başarıyı elde edemedi.

Julio 8 Eylül 1997 “ASCAP Ödülleri” gecesini kolay kolay unutamayacaktır. O gece Latin pop yapımcı ve şarkı yazarı Emilio Estefan Julio`nun sosyetenin sahne sanatçılarına verdiği en prestijli ödül olan ASCAP ödülüne layık görüldüğünü anons ediyordu. Daha önceki yıllarda Frank Sinatra, Ella Fitzgerald ve Barbara Streisand gibi isimler de bu ödülü aldılar. Ardından Miami valisi Joe Carollo o günü Miami`de “Julio İglesias Günü” ilan etti.

- 6 yaş ve üstü bilete tabidir.6 yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmaz.
- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.
-- Ayakta biletleri tükenmiştir. İlginize teşekkür ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT