Julliard String Quartet

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 21 Nisan 2012 Cumartesi 21 Nisan 2012 20:00 - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 50.00 TL - 39.50 TL - 28.50 TL - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 21, 2012

Joseph Lin - Keman
Ronald Copes - Keman
Jeol Krosnik- Çello
Samuel Rhodes - Viyola

Joseph Lin - Keman

Aktif bir solo ve oda müziği sanatçısı Joseph Lin Boston, Tokyo Suntory Hall, Londra Taipei,Wigmore Hall, Auckland Town Hall ve Paris'te Salle Cortot Ulusal Konser Salonunun Senfoni Salonu'nda sahne aldı.

Joseph, Boston Senfoni, New Japan Philharmonic, Sapporo Senfoni, Tayvan Ulusal Senfoni, Auckland Philharmonia ve Ukrayna Milli Filarmoni Orkestrasında solist olarak yer alan sanatçı, 2001 yılında Yeni Zelanda'da açılış Michael Tepesi Dünya Keman Yarışması'nda Birincilik Ödülü kazandı.

Ronald Copes - Keman

Kemancı Ronald Copes, konçerto solisti, resital ve oda müziği sanatçısı olarak uluslararası alanda kabul gördü. Marlboro, Tanglewood, Bermuda, Cheltenham, Colorado ve Olimpiyat müzik festivalinde icracı olarak çıkan sanatçı, Avrupa, Asya, Avustralya ve Kuzey Amerika boyunca konserler String Quartet ile konserler verdi. Jeol Krosnik- çello 1974 yılından beri Juilliard Yaylı Çalgılar Dörtlüsü'nün bir üyesi olarak, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da sahne aldı. 30 yıldan fazla süredir piyanist Gilbert Kalish, Sayın Krosnick ABD ve Avrupa'da resitaller gerçekleştirdi. Samuel Rhodes - viyolaJuilliard School, 1960 yılından bu yana Marlboro Festivali'nin katılımcısı olan Samuel Rhodes, aynı zamanda Tanglewood Müzik Merkezi'nde öğretim üyesidir.

Jacksonville Üniversitesi ve San Francisco Konservatuarı tarafından fahri doktora verilen sanatçı, Mannes Trios dâhil olmak üzere birçok topluluklarla ve Amerikan, Brentano, Cleveland, Galimir, Guarneri, Mendelssohn, Pro-Arte, Mendelssohn ve Sequoia yaylı sazlar kuartetleri ile konuk sanatçı olarak yer aldı.

- 7 yaşından küçükler salona alınmayacaktır.
- 7 yaş ve üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT