Kamuran Akkor ile Gayrettepe Kats Sahne’de Yeni Gazino Gecesi!

Kamuran Akkor ile Gayrettepe Kats Sahne’de Yeni Gazino Gecesi!

Tarihler: 25 Mart 2017 Cumartesi ~ 25 Mart 2017 Cumartesi Saat 21:30

Yer: KatsSahne

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2017 ~ Mar 25, 2017

Türk müziğinin en önemli ses sanatçılarından Kamuran Akkor, 25 Mart Cumartesi akşamı “Yeni Gazino” geceleri kapsamında muhteşem bir konser verecek. Kamuran Akkor’un Onur Şenay ile birlikte kurduğu Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşecek konseri dileyenler ayakta, dileyenler ise gazino konseptli masalı düzende izleyebilecek.

Aralık 2015’te başarılı oyuncu Onur Şenay ile birlikte şehrin merkezindeki kültür ve sanat mekanı KATS Sahne’yi hayata geçiren Kamuran Akkor; kendi sahnesinde, “Yeni Gazino” geceleri kapsamında sevenleriyle buluşacak. Altın Plak ödüllü yorumcu, herkesi derinden etkileyen sesiyle izleyenlere adeta bir müzik ziyafeti sunacak.

Misafirlerin fasıl eşliğinde karşılanacağı, ardından Kamuran Akkor’un unutulmaz eserlerini seslendireceği bu unutulmaz konseri ayakta ya da “Yeni Gazino” konseptinde, yemekli masa düzeninde izleme alternatifleri bulunuyor.

Sanat müziğinin efsane ismi Kamuran Akkor’un 25 Mart 2017, Cumartesi akşamı saat 21:30’da başlayacak konserinin biletleri Biletix’ten ve Gayrettepe KATS Sahne’den temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT