Karl Hector & The Malcouns + WB

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi 18 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 18, 2017
Karl Hector & The Malcouns ve disco-funk-salsa evreninde kendi mikro ligininin en birincisi Bosq of Whiskey Barons , 18 Kasım’da Garaj sahnesinde...

"Yeni bir vizyon ve yeni bir başlangıç dahilinde, klasik formdaki iyi müziği günümüzle seviyeli bir randevuya çıkartıp, sonrasında seviyesiz bir yokuş aşağı içiş serüvenine dönüştürmek ve etrafında gelişenler… Garaj’ın yeni sezon misyonunu tam anlamıyla anlatan gecelerin gizli jönleri işte bu gecede saklı! Afrodelic Kraut Funk gibi enteresanlığıyla kaş kaldıran üç isimli müzik türünün yaratıcısı Karl Hector & The Malcouns ve disco-funk-salsa evreninde kendi mikro ligininin en birincisi Bosq of Whiskey Barons, 18 Kasım’da vücudunuzun her hücresinin tam bağımsızlığını ilan edeceği İyi Müzik Bayramı’nı kutlayacak, kutlasın da…

Karl Hector & The Malcouns
- Ben bunu nasıl ıskalamışım?

Vizyon sahibi festivallerin, kulüplerin ve moda evlerinin izinden gittiği bir yol var. Bu yolda afro funk, nu-jazz, krautrock gibi alt türler başı çekiyor. Peki bu baş çekme fenomeni mevzu bahis olduğunda, işbu hikayeyi en güzel kim anlatabilir? JJ Whitefield’a mikrofonlarımızı uzatıyoruz. Kendisi Poets of Rhythm ve Whitefield Brothers projeleriyle haritamızda en söz sahibi olan ülkelerin başbakanı konumuna yükselen, akabinde 2008’de Karl Hector & The Malcouns ile çıkardığı Sahara Swing ile çıtayı saçma sapan yükseklikteki bir noktaya koyan kültleşmiş bir müzik insanı. İki şarkı dinlediğinizde gününüz çok daha iyi geçecek, inanın bize…

- Hermès, Mulatu, Can ve diğerleri…
Üç isimli Afrodelic Kraut Funk’ın yaratıcısı Karl Hector & The Malcouns’a bizden ve sizden daha çok hayran olan kimler var? Dünyaca ünlü moda evi Hermès’in fahri belediye başkanı Christophe Lemaire, Ethio-Jazz’in bir numaralı ismi Mulatu Astatke ve krautrock’ın kılavuzunu oluşturan CAN’i bir grubun biyografisinde aynı paragrafta görebilmemiz bu bahsi geçen hayranlıktan kaynaklanıyor. Paralel evren daha keşfedilmediğine göre, tek çare Karl Hector & The Malcouns!

Bosq of Whiskey Barons
- Ay yerimde duramıyorum, biri beni durdursun!

“Az bilinen roket gibi bir şarkıyı al uzaya yolla” kod adlı edit fenomeni, ülkemizi kasıp kavuralı, bir elin parmağını geçmeyecek kadar sene içinde yaşandı bitti. Güzel mi oldu? Pek güzel oldu. Peki bu fenomenin dünya ligindeki en gizli en şampiyonu kim? Bosq of Whiskey Barons’ın esas oğlanı Bosq! Üç beş değil, onlarca mükemmel edit’in arkasındaki sihirli parmaklarla daha önce tanışmadıysanız, bu gece sizin geceniz. Kemerlerinizi bağlamayın, biz bizeyiz.

- James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Bill Withers ve daha fazlası…

Keyfiniz yerindedir… Durun durun baştan alalım, keyfiniz çok çok yerindedir, uzun zamandır beklediğiniz enfes bir haber almışsınızdır ve günlerden cumadır. Daha ne olsun değil mi? En yakındaki bara en yakınınızla gider, lokasyon olarak en yakınınızdakileri çağırıp uzağı yakın etmek, saatlerce dans etmek isteriniz. Heyecandan eliniz ayağınıza dolaştığından dolayı ne dinleyeceğinize karar veremez boş viteste ilerlersiniz. İşte tam bu anlarınızın gizli kahramanı Bosq of Whiskey Barons’tan başkası olamaz, bitti! Kendimize saklayıp kimseyle paylaşmadığımız en sevdiğimiz prodüktör; Etta James, Temptations, Sergio Mendes ve üst başlıkta gördüğünüz funk ve soul’un en büyük isimlerini Karl Hector & The Malcouns sonrası olabilecek en ideal after party’de önünüze atacak. Yerden toplamanıza gerek yok, hep beraber üstünde dans edelim, yarın zaten temizlik var.

2017 bitmeden en çok dans edeceğimiz gece Karl Hector & The Malcouns ve Bosq of Whiskey Barons ile belli, ikincisi kim merakla bekliyoruz."

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT