Karsu

Karsu

Tarihler: 09 Mart 2016 Çarşamba ~ 09 Mart 2016 Çarşamba 09 Mart 2016 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 55.00 TL 4. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2016 ~ Mar 9, 2016
Karsu, Dünya Böbrek Günü’nde, Türk Böbrek Vakfı için 9 Mart'ta Zorlu PSM Ana Tiyatro'da sahne alacak.

1990 yılında Amsterdam’da doğan; anne babasının, ona köklerini unutmasın diye, doğdukları köyün ismini verdikleri Karsu, Avrupa’dan Dünya’ya parlayan bir yıldız. New York - Carnegie Hall, North Sea Caz Festivali gibi dünyanın en önemli sahnelerinde Türk ezgilerini gururla duyuruyor.

2012 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü Confession ile Avrupa ve Türkiye’de büyük beğeni toplayan Karsu’nun yeni albümü Colors, geçtiğimiz aylarda Y Kültür Sanat etiketiyle piyasaya sürüldü. Karsu caz müzikle tanınmasına rağmen, bu albümünde müzikal yelkenlerini daha geniş açtı. Caz temelli olan albümüne funk, pop ve reggae stilleri ile renk kattı. Karsu, albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını kendi yazıp besteliyor. Bugüne kadar bestelediği bütün şarkıları İngilizce olan Karsu, bu albümde en büyük sürprizi, ilk kez Türkçe sözler yazarak bestelediği iki şarkıyla yaptı.  

Albüm ilk kez Eylül ayında Amsterdam’da tanıtıldı. Hollanda basınından oldukça iyi yorumlar alan Karsu’nun burada verdiği konser, heyecanlı ve dinamik seyircisiyle birlikte çok renkli ve eğlenceli geçti. Hollandalılar Türkçe sözleri anlamamasına rağmen, konserde en çok ‘Bırak Beni Böyle’ adlı şarkıdan etkilendiklerini söylediler. 

Colors’ın tanıtım konserleri kapsamında en heyecanlandığı konserlerinden birini memleketi Hatay’da veren Karsu, turnesine dünya ve Türkiye’de devam ediyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT