Keira Is You

Tarihler: 31 Mart 2012 Cumartesi ~ 31 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Dogzstar

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: Galatasaray Kartal Sokak No.3 Kat.3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2012 ~ Mar 31, 2012

Keira Is You İstanbul Konseri
31 Mart 2012

Keira Is You, ambient öğelerden beslenen Polonya’lı post rock grubudur. 2006 senesinde düzenlenen Battle of the Bands yarışmasında birincilik elde eden Manto’nun yarı akustik performansıyla açılışını yapacağı akşamın organizasyonunu Bohemian Office, B Yüzü Booking ile birlikte üstleniyor.

31 Mart Cumartesi akşamı Dogzstar, kapılarını izleyiciler için saat 20:00’de açacak, konser gece 00:00’de son bulacak. Biletler kapıda 10 TL.

Grup “Nothing Else Will Happen” adını taşıyan ilk LP albümlerinin ardından “One of those things that you do once in a lifetime and hopefully learn a lesson from” isimli EP’lerini yayınladı. Falami Records, Friend of Mine Records ve Flip Records isimli yapım şirketlerinin kolektif çalışmasıyla yayınlayan grubun bu albümünün prodüktörlüğünü Magnus Lindberg (Cult of Luna) üstlendi. Bu albüm Japonya ve avrupa ülkelerinde yayınlandı.

2008 senesinde Keira Is You, kadrosunun biçimlenmesiyle birlikte Letonya, Litvanya, Almanya, Macaristan, Romanya, İspanya, Moldova, İtalya, Sırbistan, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna ve Makedonya gibi ülkelerin de dahil olduğu büyük bir avrupa turnesine çıktı. Bu turnelerde grup Placebo, The Appleseed Cast, Engine Down, Jeniferever gibi tanınmış gruplarla aynı sahneyi paylaştı.

Keira Is You’nun güncel kadrosunu ana vokal ve gitarlarda Jakub Radomski, davullarda Jacek Pelka, bas gitar ve akordiyonda Lukasz Michno, klavye, keman ve synthesizer’larda Tomasz Korgul oluşturmakta.
http://www.myspace.com/keiraisyou

Manto, Ocak 2006'da Bora Dayanıklı, Tarık Keskin ve Berk Akdağ birlikteliğiyle kuruldu. Berk Akdağ'

n kişisel nedenlerle gruptan ayrılmasının ardından gruba bas gitarist olarak Nazım Eren Yanık katıldı. Şu an ki haliyle Manto, gitar ve vokalde Bora Dayanıklı, davulda Tarık Keskin, bas gitarda Nazım Eren Yanık'tan oluşmaktadır.

2006 senesinde Boğazici Üniversitesi - Radyo Boğazici'nin duzenlemiş olduğu "Battle of the Bands 2006" yarışmasında 1.lik elde etti.

Sahne performansları tamamiyle kendi bestelerinden oluşmaktadır. Muziği alternatif rock, progresif öğeler içermektedir. Bu konsere özel olarak Manto, akustik bir performans hazırlayacak.
http://www.myspace.com/mantoband

Keira Is You (Polonya), Manto (Semi Unplugged) Konseri
31 Mart Cumartesi, 20:00 – 00:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT