Klasik Müzik Akşamları

Tarihler: 21 Mart 2013 Perşembe ~ 21 Mart 2013 Perşembe Saat: 19:30

Yer: Martı İstanbul Hotel, İstanbul

Ücret: 40.00 TL Tam - 20.00 TL Öğrenci

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2013 ~ Mar 21, 2013

Martı İstanbul Hotel’in Lila Müzik işbirliğiyle, her ay bir klasik müzik sanatçısının dinleti ve klasik müzik sohbetlerine ev sahipliği yaptığı “Klasik Müzik Akşamları” 21 Mart 2013 tarihinde, İtalya’da piyanonun şeytani meleği olarak tanınan Emre Şen’i konuk ediyor. 

Müzik çevrelerinde “Emre Chopin” olarak anılan Emre Şen’in Chopin’den eserler yorumlayacağı gecenin sohbet bölümünü Açık Radyo programcısı Ali Pınar yönetecek.

İlk piyano derslerini 13 yaşında Nuriye Arıkan’dan alan Emre Şen, eğitimini Ankara’da Prof. Nimet Karatekin ve Prof. Ersin Onay, Roma’da Marcella Crudeli, New York’ta Oxana Yablonskaya ve Londra’da Kevin Kenner ile tamamladı. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Sanat Teşvik Ödülü alarak bitirdi. Paris’te Ecole Normale de Musique okulunu Diplome Superior de Concertiste sınıfını birincilikle bitirdi ve lisansüstü diplomasını Londra’da Kraliyet Koleji’nden konçerto dalında birincilik kazanarak aldı. İtalya başta olmak üzere katıldığı uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. Bilkent Üniversitesi MSSF Piyano Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalıştı.

2000 yılından itibaren Geştalt Psikoterapisi alanına yöneldi. Master düzeyinde Geştalt Psikoterapisi eğitimini İngiltere’nin York şehrinde ‘psikoterapist’ olarak aldı. Bu kuramı sanatsal ifade ve performans ile birleştirerek “Sanatta Geştalt Yaklaşımı” adı altında bir yöntem geliştirdi. 2 yıl Bilkent Üniversitesinde bu alanda ders verdi. 

Emre Şen’in ilk CD’si Lila Müzik’ten 2012 Kasım ayında çıkmıştır.

Temmuz 2012’de kapılarını açan ve şehrin yeni buluşma noktası olan Martı Istanbul Hotel, ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlandı. Modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan Martı Istanbul Hotel’in farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 31’i suit 270 odası bulunuyor. Odaları etkileyici bir atriuma açılan Martı Istanbul Hotel, restoranları, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 m2’lik Spa’sı Martı Wellness by Spa Soul ile hizmet sunuyor.   

Lila Müzik Yapım A.Ş., 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla kuruldu. Lila Müzik, bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran, Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu, Hakan Aysev, Ulucan Kardeşler, Emre Şen, Pelin Halkacı Akın, Metin Ülkü, Güher & Süher Pekinel ile Dünya Sahnelerinden Genç Yetenekler ve Cemal Reşit Rey’in CD’lerini yayınladı.


Konser Programı

Frédéric Chopin
Nocturne No. 13 Op. 48 Etudes No. 5, 6
Ballade No. 1 Op. 23
Ballade No.2 Op. 38
Scherzo No. 2 Op. 31
Polonaise Op. 53

- Kapı açılış saati 18:30 dur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT