Koçani Orkestar

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 17 Kasım 2008 Pazartesi 17 Kasım Saat: 21,30 - Saat: 21:30

Yer: Roxy

Ücret: 20 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No:7 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 17, 2008

Ünlü roman nefesli çalgılar orkestrası Koçani Orkestar, yeni albümlerinin tanıtım turnesi kapsamında 17 Kasım Pazartesi gecesi yeniden ROXY sahnesinde!

Geçtiğimiz aylarda çıkardıkları son albümleri "The Ravished Bride" ile dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü Makedonyalı grup "Koçani Orkestar" Shaman World Music Production ve Roxy ortaklığı ile İstanbullu müzikseverler ile bir kez daha buluşmaya hazırlanıyor.

Türk müzikseverlerin özellikle ünlü yönetmen Emir Kusturica`nın "Underground" ve "Times of Gypsies" filmlerinde Goran Bregoviç`le yaptıkları çalışmalar ile tanıdıkları dünyaca ünlü grup yeni albümünden parçaları da ilk kez bu konserde İstanbullu müzikseverler ile buluşturacak.

Adını Makedonya`nın Koçani şehrinden alan grup, Balkan müziğini dünya müzik listelerine taşıyan grup olarak da biliniyor. Saksafon, klarnet, trompet, zurna, tuba ve vurmalı çalgıların eksik olmadığı grup, en iyi Balkan Brass topluluklarından biri olarak kabul ediliyor. Zach London (Beirut), Susheela Raman, Animal Collective, Mercan Dede gibi müzisyenler tarafından parçaları coverlanan Koçani Orkestar, en son Borat filminin soundtrack albümüne de bir parça verdi.
Bol hareketli ve çok eğlenceli canlı performansları ile İstanbulluların daha önce dikkatini çekmiş olan bu grubu bir de yeni parçaları ile dinlemek isteyenler 17 Kasım Pazartesi gecesi Roxy`de buluşuyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT