Kolpa

Tarihler: 08 Nisan 2009 Çarşamba ~ 08 Nisan 2009 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Gişe

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2009 ~ Nis 8, 2009
Istanbullularin bar ve üniversite performanslarindan yakindan tanidigi Kolpa, ilk albumu "Hayat Senin"deki şarkılari iLK DEFA 8 NiSAN`da JOLLY JOKER BALANS`ta çalacak, bu performansi kacirmayin..
KOLPA`nın ilk albümü "HAYAT SENİN"
Türkiye genelinde çeşitli bar ve üniversitelerde yıllardır çok sayıda konser veren ve belli bir hayran kitlesine sahip olan KOLPA, beklenen ilk albümleri HAYAT SENİN’i MUCİZE İŞLER etiketiyle Nisan ayında yayınlıyor.

2004 yılında İstanbul`da Barış Yurtçu (vokal), Cenk Taner Dönmez (gitar) ve Bora Yeter (bas) tarafından kurulan grup; rock müziği pop, dance gibi çeşitli müzik türleri ile birleştiren bir performans gurubu.

Enerjisi yüksek, melodi zengini ve ritmin ön planda olduğu şarkılardan oluşan albümde yer alan 8 şarkı Kolpa`ya, 1 şarkı Serkan Civelek`e ait.

Murat Matthew Erdem`in prodüktörlüğünü yaptığı albümün mastering`i İngiltere`de Metropolis Stüdyoları`nda, daha önce Muse, Garbage, Mika gibi isimlerle çalışmış Mazen Murad tarafından yapıldı.

Uğur Baltepe`nin yönetmenliğini yaptığı ilk klip şarkısı "Sayende", "motion graphic" tekniği ile greenbox önünde çekildi. Grup performansının yer aldığı klip, son derece renkli ve eğlenceli görüntülerden oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT