Korhan Futacı & Kara Orkestra

Tarihler: 05 Ağustos 2017 Cumartesi ~ 05 Ağustos 2017 Cumartesi 05 Ağustos 2017 20:30

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2017 ~ Ağu 5, 2017
Sesler ve sözlerin kendi gezegenini keşfeden Korhan Futacı ve Kara Orkestra, 5 Ağustos Cumartesi Peyote Cennet Bahçesi’nde!

Söz yazarı ve besteci kimliğiyle tanınan Korhan Futacı, Kara Orkestra ile karanlığa orkestral bir müzik tozu serpiyor. 

Korhan Futacı’nın;  Tamburada'nın 'Fantastik' albümündeki sözleri, besteleri ve saksofon performansı ile dikkatleri üzerine çekerek başladığı yolculuk, Dandadadan'ın 'Sen Bana Birini Android' albümü ile devam etti. Ülke sınırlarından taşan müziği ile önemli sahnelerde ve caz festivallerinde performans sergileyen ve birçok dünya çapında sanatçı ile aynı sahnede bulunan müzisyenin ilk albümü 2010’da dinleyicilerle buluştu. Korhan Futacı ve Kara Orkestra ise; karanlık melodilere enerjik bir romantizm katan müzisyenleri bir araya getiriyor. Ekip; İstanbul’un deliliğini, ona kafa tutarcasına renkli ama karmaşayı da ihmal etmeyen bir müzikal deneyim sunarak yaşatıyor. Korhan Futacı ve Kara Orkestra’nın her köşesinden bir ritüel ruhu yükselen performansları, dinleyiciyi yalnızca müziğe odaklayan bir zihin oyununa dönüşerek insanları zamanın ötesine taşıyor.

Konser öncesi ve sonrası Peyote DJ’lerinden Tuğrul Gültepe, Afro-beat, Funk, Psychedelia seçkisiyle kabinde olacak.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Konser öncesi ve sonrası Peyote DJ’lerinden Tuğrul Gültepe, Afro-beat, Funk, Psychedelia seçkisiyle kabinde olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT