Kraak & Smaak

Tarihler: 06 Haziran 2009 Cumartesi ~ 06 Haziran 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 29,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik günü gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp – Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2009 ~ Haz 6, 2009
OTTO SANTRAL SEZON KAPANIŞ PARTİSİ
Otto Santral sezonu 6 Haziran, Cumartesi günü Kraak&Smaak’in büyüleyici canlı şovuyla sonlandırıyor!

Funk, Soul, Breakbeat ve Electro soundlarını benzersiz şekilde harmanlayan ve dans müziğine yepyeni bir yorum getiren Hollandalı grup Kraak & Smaak, canlı performansları ve sıra dışı şovlarıyla 6 Haziran, Cumartesi gecesi Otto Santral’de sahne alıyor. Grup, büyük yankı uyandıran Amerika turnesi ertesinde, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun desteği ile ve Otto ayrıcalığıyla İstanbullu müzik severler ile buluşuyor. Otto Santral Sezon Kapanış Partisi’nde 6 kişi ile sahne alacak olan Kraak & Smaak, müzik otoriteleri tarafından 2006 yılının dünyada en iyi 20 canlı performansı arasında gösteriliyor. Grup ayrica DJ setiyle de canlı şovundan sonra sahnede olacak. Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.

Kraak & Smaak hakkında;
http://www.myspace.com/kraaksmaak
Kraak & Smaak henüz 4 senelik geçmişlerine rağmen şimdiden Hollanda`dan çıkan en funky müzik grubu olarak gösteriliyor. 2003`te kurulan grubun Jalapeno Records`dan çıkan ilk albümleri "Boogie Angst", prestijli müzik dergisi IDJ ve BBC1 tarafından yılın en önemli albümlerinden biri olarak gösterilirken, Pete Tong`dan Blue Room`a pek çok DJ, setlerinde grubun parçalarına yer verdi. Albümden çıkan single`lara remiks yapmak için sıraya giren isimlerin sayısı o kadar arttı ki Kraak & Smaak sonunda, Sharam Jey, Fort Knox Five gibi isimlerin yaptığı remikslerle bir "Boogie Angst" bonus disc’i yayınladı. Her geçen gün daha fazla dikkat çeken Kraak & Smaak, Avrupa`da Vitalic, Superdiscount gibi isimlerin label`ı PIAS çatısına dâhil olurken Amerika`da ise Zero 7, Koop gibi isimleri piyasaya tanıtan Quango ile anlaşma imzaladı. Konserler, stüdyo ve DJ performansları arasında hızlı bir tempoda koşuşturan Kraak & Smaak için öncelik her zaman, live müzisyenler ile gerçekleştirdikleri kalabalık ve renkli sahne performansları oldu. Ekibin uzun zamandır birlikte çalıştığı DJ DelaSarge da setleriyle ünü giderek yayılan Kraak & Smaak şovlarının etkisini daha da artırıyor. Mayıs 2005`teki ilk performanslarının ardından Avrupa müzik sahnesinde fırtına gibi esen funk fenomeni Kraak & Smaak, İngiltere`de Bestival, Belçika`da 10 days off ve Hollanda`da Pinkpop gibi ana festivallerde sahne aldıktan sonra Amerika`nın yolunu tuttu. Son yılların en büyük sürprizlerinden olan "Boogie Angst"in başarısı üzerine konserlere ara veremeyen grup bir yandan da çeşitli film müziği projeleri üzerinde çalışıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT