Kultur Shock

Tarihler: 29 Kasım 2009 Pazar ~ 29 Kasım 2009 Pazar - Saat: 21:30

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: Ayakta: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2009 ~ Kas 29, 2009
ÇİNGENE PUNK’IN EN ÖNEMLİ GRUBU KULTURSHOCK YENİDEN İSTANBUL’DA!

Seattle’da kurulan ve müziklerinde Punk ve Çingene müziğini en iyi şekilde harmanlayan KULTUR SHOCK, Integration Fall 2009 Turnesi kapsamında 29 Kasım 2009 Pazar gecesi Jolly Joker Balans’ta sahne alacak.
Daha önce 2007 ve 2008 yıllarında iki kere İstanbul’a gelen grup toplam 3 kapalı gişe konser vermişti.

Birleşmiş Milletler gibi grup yakıştırması yapılan Kultur Shock, 1996 yılında solist Bosnalı Sırp Gino Yevdjevich tarafından Seattle`da kuruldu. Bosnalı Hırvat olan ve gitar çalmayı mülteci kamplarında yaşarken öğrenen gitarist Mario Butkovich, 1980 yılında Bulgaristan’dan ABD’ye göç eden Val Kiossovski, Japon bas gitaristleri Masa Kobayashi ve davulcu Christ Stromquist ile şekillenen kadroları son olarak Seattle’lı genç kemancıları Matty Noble’ın da eklenmesiyle son halini aldı.
Şimdiye kadar 5 albüm piyasaya süren grup, ‘Mastika’, ‘Osman Aga’, ‘Mustafa’ ve ‘İstanbul’ parçalarıyla bizlere uzun zamandır dostluk mesajlarını da göndermeyi ihmal etmiyordu.

‘Balkan punk’ını, ‘çingene metal’i ve bildiğiniz ‘düğün müziği’yle birleştirip, üzerine Bulgaristan, Amerika, Japonya ve Bosna’nın isyanını ekleyin. Ortaya hiç de yabancı olmadığınız bir tür çıkıyor. Bu büyük şöleni kaçırmayın. Topluluğun şarkılarını dinlerken tek derdiniz “şimdi kafa mı sallanacak, göbek mi atılacak” olacak. ‘Mastika’yı mutlaka bir de onlardan dinleyin. 29 Kasım’da “Çingene”ler İstanbul’u bir kez daha ele geçirecek. Her geldiklerinde olduğu gibi tekrar Jolly Joker Balans’ta!!!

İndirimli bilet fiyatı 16 Kasım`a kadar geçerlidir. 16 Kasım`da bilet fiyatı yükselecektir.
Konser düzeni ayaktadır.
Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Etkinlik alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT