Kylie Minogue

Tarihler: 20 Mayıs 2008 Salı ~ 20 Mayıs 2008 Salı - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: Ayakta - 83,50 YTL - Sahne Önü: 375 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2008 ~ May 20, 2008
KYLIE MINOGUE ISTANBUL’DA!
On binlerce noktadan taksitle ve ödüllü alışveriş yapılmasını sağlayan Advantage 10. yaşını, pop müzik dünyasının en önemli kadın sanatçılarından biri olan KYLIE MINOGUE konseri ile kutluyor !!!
Şimdiye kadar çıkardığı 10 albümle ulaştığı milyonlarca satış ve dünya çapında hit olmuş birçok şarkısı ile tüm zamanların en iyi pop kadın vokalistlerinden olan seksi yıldız KYLIE MINOGUE, Advantage, Purple Concerts ve EPD organizasyon işbirliği ile ilk kez İstanbul’a geliyor.

Geçtiğimiz günlerde sahiplerine ulaşan Brit Ödülleri’nde ‘en iyi uluslararası kadın sanatçı’ kategorisinde ödülü kapan sanatçı, son albümü X’in turnesi kapsamında İstanbul’lu hayranlarına muhteşem bir gece yaşatacak. 20 Mayıs 2008 Salı akşamı Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek etkinliğin biletleri, 14 Mart’tan itibaren www.biletix.com adresinden satın alınabilir.

Gerçek adı Kylie Ann Minogue olan şarkıcı, 28 Mayıs 1968 tarihinde Avusturalya’da dünyaya geldi. 80’lerin sonunda rol aldığı ünlü pembe dizi Neighbours (Komşular) ile yıldızı parlayan Kylie, 87 yılında müzikteki kariyerine başladı. 2005 yılında yakalandığı göğüs kanserini zorlu bir tedavi sonrasında yenmeyi başaran ve sağlığına kavuşan sanatçı, 20 yılı geride bıraktığı kariyerinde ‘Red Blooded Woman’, ‘2 Hearts’, ‘Confide in me’, ‘Can’t Get You Out of My Head’, ‘Slow’ gibi dünya çapında üne kavuşan muhteşem şarkılara imza attı.
Konser ve Kylie ile ilgili detaylara http://www.kyliex.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Dev Konserin Biletleri 14-21 Mart tarihleri arasında, bir hafta boyunca sadece HSBC Advantage Kredi Kartı ve Pegasus Kart sahiplerine sunuluyor. Üstelik 5 taksit ve %25 indirim avantajıyla!
Avantajlı bilet fiyatı 83,5 YTL`dir. Daha sonra bilet fiyatı yükselecektir.
-22 Mart tarihine kadar sadece Çagrı Merkezi ve İnternetten HSBC Advantage Kredi Kartı ve Pegasus Kart sahiplerine % 25 İndirim uygulanacaktır.
- 22 Mart tarihi sonrası HSBC, Tekstilbank, Halkbank Advantage Kredi Kartları ve Pegasus Kart sahiplerine indirimli satış devam edecektir.
-Etkinlik Mekanına Kamera,Fotoğraf Makinası,Ses Cihazı vb. alınmayacaktır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT