Leonard Elschenbroich - Alexei Grynyuk

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 20 Aralık 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 20, 2011

Leonard Elschenbroich, çello Alexei Grynyuk, piyano

“Leonard Elschenbroich sıradışı ve kendine has bir yeteneğe sahip. Cesur bir virtüoziteyle birleşmiş olan müzikal duyarlılığı gerçekten etkileyici ve parlak kişiliği son derece inandırıcı.” Anne-Sophie Mutter

2009 Schleswig-Holstein Festivali’nde Anne-Sophie Mutter’le ve Christoph Eschenbach’ın yönetiminde seslendirdiği Brahms’ın “İkili Konçertosu”nun kazandığı başarıdan sonra Leonard Bernstein Ödülü’nü kazanan çellist Leonard Elschenbroich, kendi kuşağının en iyi ve orijinal çellistlerinden biri olarak gösterilmektedir. Borlettti-Buitoni-Trust’ın ve Anne-Sophie Mutter Foundation’un desteğini alan sanatçı, kısa sürede dikkat çekerek Valery Gergiev, Semyon Bychkov, Manfred Honeck, Christoph Eschenbach, Dmitri Kitajenko ve Fabio Luisi gibi şeflerle, the Swedish Radio Symphony, Basel Symphony, WDR Symphony, Stavanger Symphony, Bremen Philharmonic, Munich Symphony, ve St. Petersburg Philharmonic gibi orkestralarla çaldı.. Geçen yaz ilk Kuzey Amerika konserini Chicago Symphony Orchestra ile verdi ve Güney Amerika’da ilk konserini Brezilya, Sala Sao Paulo’da verdi.

Aralarında Frankfurt Alte Oper, Londra Wigmore Hall, Paris Auditoirium du Louvre ve Amsterdam’da The Concertgebouw’un da bulunduğu 19 ayrı Avrupa ülkesinde konserler verdi. “New Masters on Tour” konser serileri için Moskova, St. Petersburg, Bratislava, Prag, Tallinn ve Helsinki’de çaldı. Geçtiğimiz yaz, Beethoven Sonatas Christoph Eschenbach ile birlikte, Schleswig-Holstein Festivali’nde tüm Beethoven sonatlarını yorumladı.

Son dönemde Vienna Musikverein ve Birmingham Symphony Hall’ü de içeren, Staatskapelle Dresden’le bir Avrupa turnesi yaptı. Vladimir Spivakov yönetimindeki Russian National Philharmonic ile ilk İspanya konserini, Nagoya Philharmonic’le Tokyo Nikkei Hall’de ilk Japonya konserini, London Philharmonic ile ilk Royal Festival Hall konserini verdi, Lucerne ve İstanbul Festivalleri’ne katıldı.

Tutkulu bir oda müziği sanatçısı olan sanatçısı olan Elschenbroich, Katia & Marielle Labéque ile Verbier Festivali’nde, Helene Grimaud ve Renaud Capuçon ile Chambery Festivali’nde ve Gidon Kremer ile Lockenhaus Festivali’nde çaldı. Kamerata Baltica’ya solist oldu.

İlk kaydını Schnittke’nin 10. ölüm yıldönümünde besteciye ithafen, Schnittke’nin eserlerini kaydederek yaptı, the Kronberg Academy, the Pro Europa Society, the Mecklenburg-Vorpommern Festival ve the Verbier Festival’den onur ödülleri aldı.

1985’te Frankfurt’ta doğan Leonard 11 yaşındayken Londra’daki Yehudi Menuhin School’a davet edildi ve the Royal Festival Hall, Queen Elizabeth Hall ve the Wigmore Hall’de çaldı. Sanatçı, Matteo Goffriller “Leonard Rose”, Venice 1693, adlı çelloyla çalmaktadır.

Program: Schnittke, Rachmaninov, Debussy

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT