Liman Kahvesi`nde Mayıs

Tarihler: 30 Mayıs 2007 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2007 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Liman Kahvesi

Ücret: Tüm etkinlikleri ücretsizdir - 18 yaş sınırı vardır.

Nereden Alınır: Liman Kahvesi, www.limankahvesi.com.tr

Adres: Caferağa Mah. Kadife Sok. No:37 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 349 98 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2007 ~ May 31, 2007
LİMAN KAHVESİ MAYIS 2007 PROGRAMI
02 MAYIS ÇARŞAMBA / DIP SES / MURAT MRT SECKIN 21:00
: Sakin, huzurlu ve seslerin içinde kaybolacağınız, özel görselleri ile farklı bir dünyaya dalacağınız bir geceye hazır olun. Shoegaze, down tempo, minimal, post rock. Liman Kahvesi’ne anti-depresan niyetine…
04 MAYIS CUMA 7 THIS MANY BOYFRIENDS CLUB / ÖZGEN 21:00: Indie ve elektronik müzik dünyasından kıvrak sesler. Joy Division’dan Daft Punk’a, Buzzcocks’tan LCD Soundsystem’a oynak bir haftasonuna hazır olun.
05 MAYIS CUMARTESİ / BEAT PORT / YASİN 21:00: Elektronik müzik ile dünya müziğinin füzyonundan, en sağlam dans şarkılarına, 80’lerden günümüz hitlerine... Hafta sonunda geminizin demir atacağı en keyifli liman...
09 MAYIS ÇARŞAMBA / DUB SESSIONS / CANER 21:00: Jamaika`nın rahatlığı ve yeşilliği içinden çıkan en güzel sesler. Dub ve reggae`nin ortak dili en sıkıntılı anlarını bile keyifle müziğe yansıtanların sesi.
11 MAYIS CUMA / AKSAK KILAVUZ / CEMBAK 21:00: CemBak’tan popüler müzik tarihinin son 40 yıllık dökümü. Missisipi Blues’dan Post Punk’a, Anadolu Rock’tan Funk’a uygulamalı tarih dersi.
12 MAYIS CUMARTESİ / MIXOGENE / OKAY 21:00: Elektronika’dan son dönemin derli toplu pop şarkılarına keyiflik bir hafta sonu programı sizi bekliyor.
14 MAYIS PAZARTESİ / BOŞLUKTA SALLANANLAR İÇİN / JÜLİDE 21:00: 90’lı yıllardan günümüze trip-hop’dan acid jazz’a, indie’den elektronika’ya son yirmi yılın hitleşmiş en yaratıcı ve özgün melodiler.
15 MAYIS SALI / İSTEDİM...OLDU / UFUK 21:00: 60’lardan günümüze, yerlisinden yabancısına gerçek rock melodileri Ufuk’un playlistinden Liman’ın hoparlörlerine dökülüyor. Geceye dönemine damgasını vurmuş birçok klasik şarkının konser görüntüleri ve klipleri de eşlik ediyor.
16 MAYIS ÇARŞAMBA / 80’S RETRO 05 / MURAT MRT SEÇKİN 21:00: Liman Kahvesi klasiklerinden “80’s Retro” seksenlerin klasik hitlerinin yanında, o dönemin en yaratıcı ve özgün şarkılarını playlistine ekleyerek devam ediyor. New Wave’den endüstriyele, elektronikten, post punk’a çılgın bir on yılın dökümü her ay yenilenen görseller ve şarkıları ile karşınızda.
18 MAYIS CUMA / HAYALET GEMİ / GOQAN 21:00: Kokteyllerinizi hazırlayın. Latin house, jazzanova, chill out... Keyif ve dans müziklerinin elit dünyasına hoşgeldiniz.
19 MAYIS CUMARTESİ / BU GECE BENIM GECEM / OZGE 21:00: 60’lardan günümüz pop standartlarına, rock’tan elektronikaya bir oradan bir buradan bolca müzik, bolca görsel. Kalçalarınız yerinde duramayacak.
23 MAYIS ÇARŞAMBA / ELECTROD / MEHMET 21:00: Chill Out, Down Beat, Trip-Hop....elektronikanın sakin seslerinin içindeki ritmlerde kaybolmak için keyifli bir seyahate hazır olun.
25 MAYIS CUMA / BERABER VE SOLO ŞARKILAR / A:S:A: & GOKHAN 21:00: İki kardeşin karşılıklı atışması...film müziklerinden elektroniğe, 80’lerden günümüze bilinen, bilinmeyen “a bunu bir yerden hatırlıyorum” şarkılarından içinde nota olan her şeye...Birşeyler anlatmanın peşinde olan görseller eşliğinde...
26 MAYIS CUMARTESİ / MIX-BOX / TUNCH 21:00: Uzun bir aradan sonra Tunch Liman Kahvesi kıyılarına tekrar yaklaşıyor. Yerlisinden yabancısına rock, derli toplu pop ve içinden nelerin çıkacağını bilemediğiniz özel görseller. Hafta sonu dağıtma programınız geliyor...
30 MAYIS ÇARŞAMBA / SİZE BABA DİYEBİLİR MİYİM? / MURAT MRT SEÇKİN 21:00:Aklı selim müzik dinleyen herkesin en azından bir şarkıda eline bardak alıp vokalist taklidi yaptığı veya süpürge ve benzeri materyalleri gitar gibi kullanarak eşlik ettiği şarkılar vardır. Murat’ta ah “keşke ben yapıp ünlü olsaydım” dediği şarkıları bir bir sıralıyor. Yanında meze olarak da görselleri veriyor.
31 MAYIS PERŞEMBE / MAVİ SESLER / EMRE 21:00: Blues, soul ve rock....60`lı yıllardan günümüze yerlisinden, yabancısına türünün en yaratıcı ve unutulmaz örnekleri. Hüznün müziğinde hareketi yakalayanlara.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT