Live Music Party: Red Sonjas

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Studio Live

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17A Taksim, Beyoğlu Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 10, 2010

12 ÜNİVERSİTENİN KATILIMIYLA LIVE MUSIC PARTY
11 NİSAN CUMARTESİ
ANA GRUP : RED SONJAS
ÖN GRUPLAR SKANDAL VE KEMS

Red Sonjas, Türkiye’de kurulan nadir bayan gruplarından biridir ve 2008 yılında İzmir’de oluşumunu tamamlamıştır. Politik bir duruştan ziyade, kadınların özgüvenine vurgu yapan ve 90`ların pop kültürünü tekrar yaşatmak için bir araya gelen grupta, vokalde İnci Birincioğlu, bass gitarda Burçin Çileli, elektro gitarda Hande Taylan, klavyede İrem Eryüksel bulunmaktadır. Red Sonjas, savaşçı kimliğine bürünmüş gibi görünse de aslında çok romantiktir; kimimizin lise çağlarında okuldan dönerken number one ya da “capital radio”da dinleyip keşfettiği, kimimizin 90’s parti gecelerinden, kimimizinse eski ve nadir dostların kıyıda köşede kalmış kasetlerinden kopyaladığımız unutulmaz şarkıları aynı listeye sokmaya çalışarak nostaljik ve eğlenceli bir anlayış yaratmaya çalışmıştır. Grup halen İzmir’de canlı performansını sergiliyor ve bir çok şehirde konser, parti gibi organizasyonlara katılarak ismini duyurmayı hedefliyor.

KEMS
Kems, Ekim 2008`de kuruldu. Repertuarında alternatif rock ve rock n` roll tarzındaki parçalara daha çok yer veren grup belirli bir tarza bağlı kalmayıp, eğlendikleri şarkıları çalarak seyircilerini de eğlenceye davet eder. Ekşi Limon,Pulp ve Guitar`da sahne alan Kems`in eğlenceli ve dinamik repertuarından bazı örnekler:
Elvis Presley- Jailhouse Rock
Chuck Berry - Johnny B. Goode
R.H.C.P - Otherside
Steppenwolf - Born To Be Wıld
Muse - Muscle Museum
Franz Ferdinand - Take Me Out
Lady Gaga - Pokerface
James Brown - I Feel Good
Maroon 5 - Harder To Breathe
Jet - Are You Gonna Be My Girl

SKANDAL
2010`un ilk gününde konser vererek resmileşen grubun temelleri grubun vokal ve gitaristi olan Yalın Özgencil ile gitarist Uğur Akagündüz tarafından yıllar öncesine dayanıyor. Bassta Ömür Can Kayaokay ve bateride Güney İşbitiren`in de biraraya gelmesiyle bir çok konser veren SkandaL, Ghetto, Pendor Corner, Köprüaltı Rock Bar... gibi İstiklal`in sayılı mekanlarında konserler vermiştir. Çok yakında Antalya, Eskişehir, İzmir`e turneye de çıkacak olan grup Rock and Roll seven dinleyicilerini 10 Nisan gecesi Stüdyo Live` a eğlenmeye ve iyi müzik dinlemeye bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT