Local Natives

Local Natives

Tarihler: 24 Kasım 2016 Perşembe ~ 24 Kasım 2016 Perşembe 24 Kasım 2016 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 78.50 TL Ayakta Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2016 ~ Kas 24, 2016
Indie rock grubu Local Natives, 24 Kasım'da Salon İKSV'de...

"2009’da müziğin dünya çapındaki fuarı SXSW’da sergiledikleri performanslarla yetenek avcılarının dikkatini çektiler. Batı sahillerinin Grizzly Bear’ı olarak tanımlandılar. Tamamını kendileri kaydettikleri ilk albüm Gorilla Manor, ismini kapandıkları evden aldı, Pitchfork’un ise almak için sınav ve mülakata tabi tuttuğu “En İyi Yeni Albümler” listesine girdi. Pitchfork’un kuyruk salladığı her diğer isim gibi işleri bu saatten sonra artık çok kolaydı, ama tabii ki başarıları alelade bir müzik mecrasının değil, kendilerinin alın teri. Zira ikinci albüm Hummingbird ile potansiyellerini daha da ileri taşıyarak isimlerini “tribün grubu olmaya bir kala gruplar” listesine yazdırdılar. Ayak sesleri bu yaz Past Lives ve Villainy teklileri ile gelen üçüncü albümün turnesi kapsamında Salon’dalar." Bilinçaltına dokunan, gündüz düşleri yaşatan, galaktik ve duygusal yoğunluğu yüksek bir performansa hazır olun!

Önce
The Away Days: İstanbul sahnesinin indie rock ve dream pop adına yüz akı. Kurulduğundan bu yana yurt dışında South by Southwest, The Great Escape, Glimps, United Islands, ülkede ise One Love, Nilüfer, Newcomers gibi festivallerde sahne aldı. Paul Banks, Belle & Sebastian, Massive Attack, Portishead, Wild Beasts, Unknown Mortal Orchestra gibi gruplar için sahneyi ısıttı. İlk kez dinleyenler İstanbullu olduğuna inanmıyor. Local Natives öncesinde, hem müzikal hissiyatlarını şekillendiren Californialı gruba bir saygı duruşunda bulunmak üzere hem de ilk albümün yayımlanmasına çeyrek kala hayranlarıyla hasret gidermek adına İstanbul’un en sevdikleri sahnesinde...

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler salona alınmayacaktır.- Öğrenci biletleri yalnızca İKSV Ana Gişe’den satın alınabilir.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT