Lokalize: Büyük Ev Ablukada - Ay Şu

Tarihler: 04 Şubat 2017 Cumartesi ~ 04 Şubat 2017 Cumartesi 04 Şubat 2017 16:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: - Tam 40.00 TL, Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2017 ~ Şub 4, 2017
Kurulduğu günden bu yana kendine özgü tarzı, müziği ve şarkı sözleriyle büyük ilgi görerek bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada, Lokalize serisi kapsamında #studio’da gerçekleşecek 4 Şubat’taki konserinde "Ay Şuram Ağrıyo" diyerek akustik performans sergileyecek!

Tamamı takma isimler kullanan grup üyeleri, 2008'in başında Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) ve Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) olarak yola çıktıktan sonra Bas Bariton, Gelicem Nerdesin, Bentek Sizhepiniz ve Galvaniz Gelbiraz'ı aralarına katarak "Ay Şuram Ağrıyo" adlı konser serisine başladı. Adını Turgut Uyar'ın bir şiirinin de adını oluşturan söz öbeğinden alan ve şarkı sözlerinde de ikinci yeni şiirinden alınan ilham sezilebilen grubun ilk zamanlarındaki konserlere yönetmen Berkun Oya, oyuncu Onur Ünsal ve bir diğer oyuncu Okan Yalabık gibi isimler de eşlik ediyordu. Çıplak Ayaklar Kumpanyası'nda düzenlenen akustik konserlerinin videoları, eğlenceli atmosferleri ve grubun "Lilililerde" ile "Tayyar Ahmet'in Sonsuz Sayılı Günleri" gibi şarkıların aralarına kattıkları doğaçlama sözlerin beğeni toplamasının ardından internetin bol paylaşılanları arasındaki yerini aldı. 22 Aralık 2012'de Dünya'nın sonunun geleceği söylentisinden hareketle 21 Aralık'ta düzenledikleri "Full Faça - Dünya'nın son konseri", daha sonradan "Olmadı Kaçarız" adını koydukları kendi plak şirketlerinden çıkardıkları aynı adlı bir albüme dönüştü. Son olarak "Fırtınayt" adlı kendi deyimleriyle "son şekilleri"nden iki şarkı paylaştılar.

Eğlenceli tavırlarıyla, seyirciyle kurdukları güzel iletişimle ve çeşitli sürprizleriyle her zaman rengarenk canlı performanslara imza atan Büyük Ev Ablukada, Lokalize serisi kapsamında gerçekleşecek 4 Şubat’taki "Ay Şuram Ağrıyo" konserinde akustik performans sergileyecek!

- Etkinlik ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT