Los Chicos de Cuba

Tarihler: 01 Temmuz 2011 Cuma ~ 01 Temmuz 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi

Nereden Alınır: Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi

Adres: Mah. Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No: 60 / Şaşkınbakkal Sahilyolu / Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 363 60 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2011 ~ Tem 1, 2011

Zor da olsa bir haftayı tamamladınız... Şimdi hafta sonuna hazırlanma vakti... Yani Cuma geceleri Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’ne gelip, Los Chicos de Cuba ile eğlenme vakti... Tüm stresinizi atacağınız ve Latin müziğinin birbirinden güzel şarkıları ile yeriniz de duramayacağınız bu özel Cuma gecesi için davetlisiniz... Hafta sonu ateşi artık Anadolu Yakası`ndan yanmaya başlıyor...

Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi her zaman olduğu gibi sizi hareketlendirmeye kararlı…4 kişiden oluşan Kübalı grup Los Chicos de Cuba, Şaşkınbakkal Hayal’de Latin müziğine her Cuma akşamı can verecek. Latin müziğinin sevilen tüm şarkılarını sizin için seslendirecek olan grupla beraber sizde kendiniz bu Latin ateşine kaptırın. Bildiğiniz tüm salsa, cha cha, rumba figürlerini sergilemek için büyük fırsat!

Aynı zamanda Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nin birbirinden zengin ve lezzetli yemek menüsü, enfes kokteylleri sizi bekliyor. Bistro katında sahne alacak olan grubu dinlerken ister yemeğinizi yiyip içkinizi yudumlayın, isterseniz doyasıya dans edin orası size kalmış… Saat 22.00’de start alacak olan bu eğlencede bırakın içinizdeki Latin ruhu ortaya çıksın ve hafta sonuna hızlı bir giriş yapın.

Haftanın tüm yorgunluğunu atacağınız bu geceye yerinizi şimdiden ayırtın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT