Lowe

Tarihler: 22 Şubat 2011 Salı ~ 22 Şubat 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: The Hall

Ücret: 50,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2011 ~ Şub 22, 2011

Deligigs Vol:1 Powered by delikupon.com
LOWE konseri the hall ‘da

İsveç’ten doğup dünya müziğine ritimleriyle yön veren Lowe, 22 Şubat’ta yalnızca Delikupon üyelerine özel performansıyla The Hall sahnesinde!

Lowe, yeni albümleri “Evolver”ın turnesi kapsamında, unutulmaz bir gece ile Delikuponcuların kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor.

Müzik çevrelerince Depeche Mode ve The Cure gibi ünlü gruplarla karşılaştırılan Lowe, müzikleri ve enerjik sahne performanslarıyla İstanbul’da müzik ve eğlencenin nabzını tutacak. Bu özel gecedeki yerinizi hemen alın! Eğlenceye girişiniz ilk içecekle birlikte yalnızca 50 TL!

Love Music, Low Music: “Lowe” Music

İsveçli Synthpop grubu LOWE, 2002 yılında vokal ve gitarlarda Jörgen Leo Josefsson, bas gitarda Rickard Gunnarsson ve klavyelerde Mehdi Bagherzadeh tarafından kurulur.

Grup için bir isim kararlaştırma aşamasında, müziklerini tanımlayan iki kelimeden yardım alırlar: “Love” ve “Low”. İlk single’ları “The Vanishing” ve “Ahead Of Our Time”, onları hızla İsveç müziğinin umut vaadeden yetenekleri listesine taşır. Lowe’un müziğinin tüm dünyaya ulaşması ise fazla uzun sürmez. Lowe, 2005 yılında “İskandinav Alternatif Müzik Ödülleri’nde en iyi yeni grup seçilerek müziğinin uluslararası arenadaki rüştünü ispatlar.

Lowe’un müziğini tanımlarken şu üç kelime yeterli olacaktır: Duygusal, Pop ve Elektronik...

2009 yılında, Mehdi’nin gruptan ayrılması üzerine, eski dostları Tobias Ersson kalavyelerin başına geçer. Dünyanın pek çok farklı yerinde sayısız performans ve sınırsız eğlence ile göz dolduran Lowe, üçüncü albümleri “Evolver”ın turnesi kapsamında 22 Şubat’ta İstanbul’da!

Leo Josefsson (vokal)
Rickard Gunnarsson (bas gitar & back vokal)
Tobias Ersson (klavye)

http://www.lowemusic.net
http://www.facebook.com/LoweMusic
http://www.myspace.com/lowemusic
http://www.twitter.com/lowemusic
http://www.youtube.com/loweofficial
http://www.megahype.com





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT