Malt

Tarihler: 24 Ekim 2009 Cumartesi ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Kemancı Bar

Ücret: 17,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kemancı Bar Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No.33 Taksim Istanbul Istanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 293 61 00 - www.kemanci.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2009 ~ Eki 24, 2009
MALT KEMANCI SAHNESİNDE!
MALT VE "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM"

Yol albümü niteliginde olan Malt`in "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM"ü eglenceli, hayati sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yani sira sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.

Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettigi ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapiyor. Zor hayat sartlari altinda yasayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacagini söylüyor.
"Tanimadigimiz insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptik" diyen Cenk, Erdem`den sıkıldigi bir dönemde, yanina aldigi 3 kisi ile kurdugu Malt ile yüzlerce türü karistirmadan sadece rock yapiyor.
ATM stüdyolarinda hazirlanan albümde tüm sarki sözleri Cenk Durmazel`e ait, besteler ise gurubun ortak çalismasi. sonucu ortaya çikti.

Cenk Durmazel(vokal), Cenk Turanli(bas), Baris Ertunç (gitar) ve Mehmet Demirdelen `den(davul) olusan MALT`in ilk klibi "Askin Gözü" adli parçaya, 35 mm formatinda çekildi. Demet Evgar ve Ertan Saban`ın rol aldığı Malt`ın ikinci klip şarkısı ise ``Deprem``di.Üçüncü klip için ``Gol`` şarkısını tercih eden grup, klibi Atatürk Olimpiyat Stadı`nda çekti.Klipte, Cenk Durmazel`in ekranlardan tanıdığımız ekürisi Erdem Uygan da rol aldı.Emel Çölgeçen ve Engin Hepileri`nin rol aldığı Malt`ın son klibi ``Gezegen`` adlı şarkıya çekildi.Dört klibin de yönetmenliğini Güray Gürsoy üstlendi.

24 Ekim Cumartesi akşamı, ikinci albümden şarkılarını da repertuarına dahil eden Malt grubu,hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak....

- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT