Manuş Baba

Tarihler: 05 Mayıs 2017 Cuma ~ 05 Mayıs 2017 Cuma 05 Mayıs 2017 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2017 ~ May 5, 2017
Yapmış olduğu cover çalışmalarıyla sesini duyuran Manuş Baba, KadıköySahne'de

Manuş Baba’nın çocukluk zamanı anneannesinin kendisine küçük, güzel çocuk anlamında Manuş olarak seslenmesiyle başlayan yaşam macerası, müziği, aşkı, kültürü ve hüznü ile kendisini çok etkilediğini dile getirdiği Çingenelerin arasından gelen Manuş adıyla bir bütünlüğe kavuşuyor. Sanskritçe "insan" anlamında, "baba" ise bebekken konuşmaya başladığında ağzından çıkan ilk kelime... İnsan olmanın derin tutkusu ile başlayıp yarının güzel günlerine dair büyüyen baba figürü kendisinin müziğe başlamasında büyük etki yarattı.

Lise yıllarında babasının kendisine aldığı gitarla müziğe ilk adımını atan Manuş Baba, bir süre gitar, şan ve müzik eğitimi için aldığı derslerden sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü kazandı. 2015 yılı itibariyle Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Klasik Gitar Ana Sanat Dalı bölümünde eğitimini devam ettiriyor.

Uzun bir süre çeşitli cover gruplarıyla çalışmalarına devam ettikten sonra, pop – rock ve deneysel tarzda kendi cover ve beste kayıtlarını kişisel web sayfalarında ve sosyal ağlarda paylaşmasıyla adını duyurdu.

Müziğine ilgiyle yaklaşan Murat Kınay ile tanıştıktan sonra 2015 yılında albüm çalışmaları ve albüm öncesi konserleriyle müzik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT