Mehmet Erdem

Mehmet Erdem

Tarihler: 26 Kasım 2016 Cumartesi ~ 26 Kasım 2016 Cumartesi 26 Kasım 2016 21:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 77.00 TL 2. Kategori - 66.00 TL 3. Kategori - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2016 ~ Kas 26, 2016
Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, 26 Kasım'da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi sahnesinde...

2012 yılında yaptığı iddialı çıkış ile tüm ödülleri tek tek toplayan ve sayısız konsere imza atıp zirveden inmeyerek Türkiye müzik camiasının en saygın isimlerinden biri olmayı başaran Mehmet Erdem, önceki yıllarda Sony Music etiketiyle yayınladığı "Herkes Aynı Hayatta" ve "Hiç Konuşmadan" albümlerinden sonra yine Sony Music tarafından yayımlanan 3. stüdyo albümü "Hepsi Benim Yüzümden" ile sevenlerinin karşısında...

Alper Atakan prodüktörlüğünde Babajım ve Kaya stüdyolarında kaydedilen, mix çalışmaları Alp Çoksoyluer ve Alper Atakan'a, mastering çalışması ise Barış Büyük'e ait "Hepsi Benim Yüzümden" albümünde, 6 adet yeni şarkı, 6 adet de cover şarkı olmak üzere toplam 12 şarkı yer alıyor.

Mehmet Erdem hayranlarına sürpriz düetler ve cover şarkılar...

Mehmet Erdem bu albümde sözü ve bestesi kendisine ait "Hoş Mu Sandın", Cihan Güçlü ile beraber yazdığı "Gün Gece Oldu" ve yakın dostu Nejat İşler ile düet yaptığı "Gidesim Var" gibi kendi şarkıları ile şarkı yazarı kimliğini de öne çıkarıyor. Sanatçının "Acıyı Sevmek Olur Mu", "Herkes Aynı Hayatta" gibi hit şarkılarında da imzası olan yol arkadaşı Cihan Güçlü, albümde yine iddialı şarkıları ile yer alıyor. Mehmet Erdem ile düet yaptığı "Benim Kadar", çıkış şarkısı "Olur O Zaman" ve albüme de adını veren "Hepsi Benim Yüzümden" şarkıları Cihan Güçlü imzası taşıyor.

Albümde, Ferdi Tayfur'dan "Dur Dinle Sevgilim", Orhan Gencebay'dan "Hey Gidi Koca Dünya"nın yanı sıra yine bir Sezen Aksu şarkısı "Seni Kimler Aldı" ile Barış Manço'dan "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" gibi cover şarkılar, Alper Atakan'a ait düzenlemeleri ve Mehmet Erdem'in büyülü yorumuyla sevenleri ile buluşuyor.

Black Friday Kampanyası Hakkında- Kampanya stoklarla sınırlıdır.- Kampanyalı biletlerin alımı, etkinlik sayfalarında yer alan Üyelik / Kampanya Tipi sekmesinden "Black Friday 1 TL" ve "Black Friday % 50 İndirimli" seçenekleri kullanılarak yapılacaktır.- Kampanya stokları anlık olarak değiştiğinden geçerli bilet fiyatı için ilgili etkinlik sayfasını kontrol ediniz.- Sadece seçili etkinliklerin, belirli kategorilerinde geçerlidir.- Kampanya 25 Kasım 2016 11:00'da başlar, 26 Kasım 11:00'da biter.- 1 TL'lik biletlerde işlem başına en fazla 2 bilet alınabilir.- Kampanya sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde uygulanır.- Başka kampanyayla birleştirilemez.- Biletix kampanyayı dilediği zaman önceden haber vermeksizin durdurma, kampanya günlerinde, süresinde ve/veya kampanya şartlarında tek taraflı değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Kampanyalı biletler tükendiğinde biletlerin genel satışı devam edecektir. - İndirimler sadece etkinlik gişesinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT