Michael Immortal

Tarihler: 24 Ocak 2012 Salı ~ 24 Ocak 2012 Salı 24 Ocak Salı Saat: 22:00 - Saat: 22:00

Yer: Mono Taksim

Adres: Gazeteci Erol Dernek Sok. NO: 15/A Beyoğlu İstiklal İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 53 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2012 ~ Oca 24, 2012

Psikolog Cenk Erdem, Beyoğlu’nda disko gecelerine 24 Ocak’ta Michael Jackson hayranlarını bir araya getirerek devam ediyor. 70’ler, 80’ler ve 90’lar bu kez Pop Kralı Michael Jackson şarkıları ile anılıyor olacak.

Sony Music işbirliği ile "Popun Kralı" için 24 Ocak gecesi , Taksim Mono’da, “Michael Immortal” adı verilen geceyle, ünlü müzik direktörü Kevin Antunes öncülüğündeki Cirque du Soleil, ekibinin yeniden hayat verdiği 40’tan fazla Jackson şarkısını sunan “Immortal” albümünün şarkıları da geceyi renklendirecek.

Gecede ayrıca Michael Jackson’ın ölmeden önce yaptığı son kayıtlardan oluşan son albümü “Michael” hediye ediliyor olacak. Erdem daha önce Michael Jackson albüm lansman partileri gerçekleştirmiş ve Madonna hayranları ile Jackson hayranlarını buluşturan büyük bir parti vermişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT