Mike Stern Band Dave Weckl

Tarihler: 11 Nisan 2011 Pazartesi ~ 11 Nisan 2011 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Romeo Juliet Perfromance Hall

Ücret: Ayakta: 56,00 TL - Masa Kişibaşı: 67,25 TL

Nereden Alınır: Romeo Juliet Perfromance Hall

Adres: Refik Saydam Cad. Evliya Çelebi Mah. No: 15-A / 17-A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2011 ~ Nis 11, 2011
MOOD Sunar

MIKE STERN BAND İstanbul`da!
Dave Weckl - Bob Malach - Tom Kennedy

Ünlü gitarist MIKE STERN, davulda DAVE WECKL, basgitarda TOM KENNEDY ve saksafonda BOB MALACH`tan oluşan grubu ile 11 Nisan 2011`de Romeo Juliet Perfromance Hall`da sahne alıyor!

1953 doğumlu MIKE STERN, müzik hayatına BLOOD SWEAT & TEARS grubu ile başladı. Ardından BILLY COBHAM ve MILES DAVIS gibi büyük isimlerle rüştünü ispatlayan sanatçı bugüne dek BRECKER BROTHERS, DAVID SANBORN, YELLOWJACKETS, DENNIS CHAMBERS, JACO PASTORIUS, PETER ERSKINE, JOHN PATITUCI, JACK DEJOHNETTE gibi isimlerle çalıştı. 1993 yılında GUITAR PLAYER dergisi tarafından “Yılın En İyi Jazz Gitaristi” seçilen sanatçı 2009 yılında da DOWNBEAT dergisi tarafından hazırlanan “Tüm Zamanların 75 En İyi Jazz Gitaristi” listesinde yer aldı. Sanatçının 2009 yılı albümü “En İyi Jazz Albümü” dalında GRAMMY’e aday gösterilmiştir.

1960 doğumlu DAVE WECKL, müzik hayatına SIMON & GARFUNKEL’in reunion turnesinde başladı. Her türden müzisyen ve şarkıcı ile çalışan DAVE WECKL, bugüne dek MADONNA, PAUL SIMON, GEORGE BENSON, MICHEL CAMILO, ROBERT PLANT, ANTHONY JACKSON gibi isimlerle birlikte davul çaldı. Özellikle CHICK COREA ELEKTRIC BAND ve AKOUSTIC BAND ile performansları ile dünya çapında isim sahibi olan WECKL, dünyanın en önemli davul eğitmenlerinden biridir. CHICK COREA ile birlikte çaldığı AKOUSTIC BAND ile GRAMMY ödülü de kazanan DAVE WECKL birlikte çalmaktan en çok keyif aldığını belirttiği müzisyen MIKE STERN ile bir kez daha İstanbul’a geliyor.

MIKE STERN daha önce 2004 yılında İstanbul’a gelmiş ve BABYLON’da 2 gece üst üste kapalı gişe konserler vermiştir. 2007 yılında ise DAVE WECKL ile birlikte gelmiş ve yine BABYLON’da 2 gece üst üste kapalı gişe konserler vermiştir. En son geçtiğimiz yıl İSTANBUL JAZZ CENTER’da kapalı gişe 2 konser veren sanatçı 11 Nisan’da ROMEO JULIET Performance Hall’da sahne alacak. DAVE WECKL ise 2005 ve 2006 yıllarında kendi grubuyla 2 kere geldiği Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de kapalı gişe knoserlere imza atmıştır. DAVE WECKL ülkemizde BUZUKİ ORHAN ile birlikte yaptığı çalışmalarla yakından tanınmaktadır.

ROMEO JULIET Performance Hall’da gerçekleşecek olan MIKE STERN BAND konserinde Ayakta ve Masa bileti olmak üzere 2 ayrı bilet uygulaması olacaktır.

http://www.mikestern.org/
http://www.daveweckl.com/
http://www.tomkennedymusic.com/
http://www.mood-pro.com/
http://www.twitter.com/mood_pro
http://www.romeojulietistanbul.com/

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
Kapı açılış 21:00
Masalarda yapacağınız rezervasyonlara yemek ve içki dahil değildir.
Masalar 4 ile 8 kişilik olduğundan, başka bir kişilerle paylaşabilirsiniz.
Masa reservasyonlarında gösteri başlamasına 30 dakika kala masaya gelinmezse, masa başka müşterilere verilebilir.
Masa bileti aldığınızda rezervasyon için 0212 243 85 80 `i arayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT