Mist

Mist

Tarihler: 12 Ağustos 2017 Cumartesi ~ 26 Ağustos 2017 Cumartesi 22:00

Yer: Taşra Kabare Sahne

Ücret: Ücretsiz

Adres: Neşet Ömer Sokağı No: 7 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 321 21 61

Web: http://www.tasrakabare.com/

E Posta: info@tasrakabare.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2017 ~ Ağu 26, 2017

‘Ah’, ‘Zamansız’, ‘Hokus Pokus’ gibi grunge’tan punk’a ve pop rock’a farklı müzik türlerinden etkilenen özgün besteleriyle büyük ilgi gören Mist, Ekim ayı boyunca her Salı gecesi ücretsiz olarak Taşra Kabare Salı Armağanları Kuşağı'nda Akustik Sahne’de!

2015’te kurulan Mist’in temelleri 2000’li yılların başına, Meltem ve Melih Balta kardeşlerin farklı projelerde başlayan müzikal yolculuklarına dayanmaktadır. One Bite Stand adlı cover grubunda gitar çalan Meltem, bir yandan da beste çalışmalarına devam etmekte, The Climb, Hücümkedi ve Neyse'den tanıdığımız Melih de bu besteleri düzenleyerek grubun ilk temellerini birlikte atmışlardır. 2005’te Cansu Saraç’la, ardından Emre Ergün ile yolları kesişen ikili, aynı şehirde ama farklı projelerde süren müzikal deneyimlerini 2015 yılında birleştirerek Mist’i kurmuşlardır. Meltem ve Cansu’nun punk, grunge ve pop rock’tan etkilenerek birlikte yazdıkları özgün besteleri yorumlayan grup, Ekim ayı boyunca her Salı günü Taşra Kabare Akustik Sahne’de olacak.

Vokal: Cansu Saraç
Gitar / Geri Vokal: Melih Balta
Bass Gitar / Geri Vokal: Meltem Balta
Davul: Emre Ergün

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT