Moullinex & Xinobi

Tarihler: 03 Ekim 2015 Cumartesi ~ 03 Ekim 2015 Cumartesi 20:00

Yer: Mixo Terrace

Ücret: Etkinlik günü kapıda bilet fiyatı yükselecektir.Ayakta: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2015 ~ Eki 3, 2015

Moullinex ve Xinobi 'back to back' performansları ile Mixo Teras'ın eşsiz manzarasında, 3 Ekim akşamı #Discotexas melodilerini Lisbon'dan İstanbul'a taşıyor.

Etkinlik Private Party Project konforuyla canlı izlenebilecek. İstanbul manzarasında müzik dolu bir gece geçirmek için yerinizi şimdiden ayırtın.

Moullinex (Discotexas,PT)
Çocukluğundan beri müzikle ve müzisyenlere çevrili olan Moullinex, nam-ı diğer Luis Clara Gomes, genç yaşından beri kendi soundunun arayışında olan ve kendini spesifik janralara bağlamaktan kaçınan bir isim. Yine de genel bağlamda Moullinex’in müziğini yoldaşı Xinobi gibi disco ve house başlıkları altında incelemek mümkün. İnce elenip sık dokunmuş melodiler, mütevazi synthler, şaşırtıcı basslinelar ve umutsuz gitar tonları Moullinex’in soundunun belirleyici öğeleri diyebiliriz. Kendi prodüksiyonlarının yanı sıra Cut Copy, Sebastian Tellier, Two Door Cinema Club gibi isimlere yaptığı remixlerle meslektaşlarının, basının ve takipçilerinin beğenisini hızlı bir ivmeyle kazanan Moullinex, yoğun temposunun içinde bir yandan da 2012 yılında Xinobi ile birlikte kurdukları Discotexas adlı plak şirketini yürütmeyi başarıyor.

Xinobi (Discotexas,PT)
Müzik ile takıntılı, Portekizli yetişkin bir çocuk; Xinobi, yani Bruno Cardoso. "Kendin Yap" akımıyla beslenen müzik-blog furyasında yetişmiş jenerasyonun bir parçası olan Xinobi, BMX ve Day Off gibi parçalarla evrenselleşti ve kısa sürede tanındı. Şüphesiz ki yayınladığı tüm eserlerin kendini tazeleyen ve her defasında süprizlerle dolu şaşırtıcı karakteri, Xinobi'nin ilham kaynaklarının, tıpkı kendi plak koleksiyonu kadar geniş ve çeşitli olmasının bir sonucu. Tarzı basitçe disco/house/electro/techno diye tanımlanabilecek olsa da, soundundaki yalnızca ona özel imzayı farketmemek imkansız ve canlı performanslarında da bu geniş yelpazeye tanıklık etmek mümkün. Kris Menace’ın plak şirketi Work It Baby etiketiyle yayınlanan EP çalışması The Best of Me ile birlikte Xinobi, ünlü sanatçılar ve fikir üreticiler arasında büyük bir itibar kazandı ve sürdürdüğü underground ekol önemli bir yer edindi.

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 20:00
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri para iadesi yapmak koşuluyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT