Movies in Concert: The Lord Of The

Movies in Concert: The Lord Of The

Tarihler: 21 Mayıs 2017 Pazar ~ 21 Mayıs 2017 Pazar 21 Mayıs 2017 20:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Satış Dönem Bilet Fiyatları1. Kategori: 300,00 TL2. Kategori: 240,00 TL3. Kategori: 195,00 TL - TÜKENDİ4. Kategori: 150,00 TL - TÜKENDİ5. Kategori: 95,00 TL - TÜKENDİ - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2017 ~ May 21, 2017
Orkestra Şefi: David Reitz
Solist:
Kaitlyn Lusk
Orkestra:
Sinema Senfoni Orkestrası
Koro:
Sinema Senfoni Korosu, Sinema Senfoni Çocuk Korosu

Geçtiğimiz Nisan ayında Zorlu PSM sahnesinde gerçekleşen ve büyük ilgi gören görkemli The Lord of the Rings in Concert: The Fellowship of the Ring etkinliği, 20-21 Mayıs 2017’de The Lord of the Rings in Concert: The Two Towers’la kaldığı yerden devam ediyor.


Peter Jackson’ın gişe rekorlarını altüst eden klasik J.R.R. Tolkien üçlemesinin beyaz perde uyarlamalarının ikinci perdesi, dev ekranın önündeki görkemli bir koro ve orkestra eşliğinde unutulmayacak türden bir deneyime dönüşüyor. Film serisinin başarısında büyük pay sahibi olan Howard Shore’un Akademi ödüllü müzikleri, orkestra ve koro tarafından icra edilirken dev ekrandan yansıtılan film sahneleri eşliğinde kendinizi Orta Dünya’da hissedeceksiniz.

J.R.R. Tolkien'in oluşturduğu Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adûnaic ve Kara Lisan dilleri kullanılarak yazılmış besteler, Frodo ve arkadaşlarının yaşadığı destansı maceranın her adımında, oyuncular haricinde başrole yerleşen diğer etkenlerden biriydi. Howard Shore’un bu bestelerinin, dev bir koro tarafından J.R.R. Tolkien’in yarattığı dillerde seslendirileceği, senfoni orkestrasının görkemli icrasıyla daha da renklenecek konser, filmleri izlerken yaşadığınız hisleri tekrar ortaya çıkaracak. Bu sırada ise; The Two Towers’tan sahneler, dev ekrandan akıyor olacak.

Kariyeri borunca 2 Akademi, 3 Altın Küre ve 4 Grammy ödülü kazanan; Peter Jackson’la başarılı iş birliğinin haricinde, David Cronenberg ve Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışıp A Dangerous Method, Eastern Promises, Hugo, The Departed, The Aviator, Gangs of New York, Ed Wood, The Silence of the Lambs ve Philadelphia gibi filmlerin müziklerine imza atan Howard Shore’un ustalık eserlerinden birine 20-21 Mayıs 2017’de Zorlu PSM sahnesinde tanıklık edeceksiniz!

- 12 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Öğrenci bileti tükenmiştir.- VISA Kategori Yükseltme sadece Pazar günleri geçerlidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT